Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
odwieszenie konta wiązałoby się ze zbyt dużym ryzykiem dla bezpieczeństwa przyszłych transakcji. Na podstawie art. 2.12 Regulaminu Allegro konto pozostanie zawieszone na czas nieokreślony. W oparciu o art. 8.7 Regulaminu Allegro nie wyrażamy również zgody na ponowną rejestrację w Serwisie.
Sprzedawałem sobie normalnie wszyscy klienci zadowoleni i nagle BLOKADA NA KONTO. Przyczyna? Konto zablokowane ze względów bezpieczeństwa. Wysłałem im dowód do weryfikacji i wyjaśniłem że działam drop-drop allegro. I co odpowiedzieli? Weryfikacja konta przebiegła jednak negatywnie i nie będzie ono mogło zostać odwieszone. Serwis nie wydaje również zgody na zakładanie i aktywację kolejnych kont.
Nikt nie odpisze a zwłaszcza moderacja, mają zabronione się wypowiadanie w takich sprawach. Wygląda na to że mogą już Ci go nie odwiesić, niestety.
@prochix Przykro mi, ale decyzję podejmuję Dział Bezpieczeństwa. Jeśli masz dodatkowe pytania, to kontynuuj korespondencję mejlową.
co to jest drop-drop allegro?
wystawiasz produkty których nie masz na magazynie i kupujesz je u innych allegrowiczów, którzy przesyłają je twoim klientom?
czym handlujesz?
Czym handlował!