Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Dostałam list od firmy alrus rms zawiadomienie o wszczęciu procedury przedsądowej wobec wierzyciela allegro na kwotę 2617,96 zł.
Na allegro nie mam żadnych zadłużeń, czy to może być oszustwo, czy nie widzę czegos na swoim koncie?
Dodatkowo moja jedna dyskusja została zakończona, a pieniądze z ochrony kupujących oddane kupującemu.
@media1media raczej nie oszustwo , być może minęło się w drodze - Twoja wpłata , a skierowanie długu do windykacji Dziewczyny sprawdzą i wskażą właściwą ścieżkę dalszego postępowania @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@media1media napisz proszę do nas w tej sprawie za pomocą tego formularza, prześlij proszę potwierdzenie zwrotu wpłaty z POK dla Kupującego w tej wiadomości.
Po weryfikacji zgłoszenia Doradca wyjaśni z kim należy się skontaktować, aby wyjaśnić tę sprawę.
Witam, w jakim czasie mogę spodziewać się odpowiedzi? W liście mam ze do dzisiaj muszę uiścić wpłatę, chciałabym jak najszybciej rozwiązać te sytuacje
@media1media Na zgłoszenia przez formularz konsultanci odpowiadają najszybciej jak to możliwe. Proszę Cię o cierpliwość.
Witam, czekam już 2 dzień, czy jest aż tak długa kolejka zgłoszeń?