Dzień dobry 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przygotowałam przesyłki i dałabym sobie głowę uciąć, że wprowadziłam prawidłowe wymiary paczek 45x35x5. Kilka dni wcześniej nadawałam paczkę na poczcie i Pani zwróciła mi uwagę na nieprawidłowe wymiary i wagę i byłam tym razem mocno na to wyczulona. Nie zamawiałam podjazdu jeszcze i dziś chciałam, to zrobić, ale zauważyłam jakieś dziwne wymiary znów 45x1x1. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Nie mogłam jednak już nic zmienić ani anulować tej etykiety. Zrobiłam nową, bo myślałam, że może wtedy będzie opcja anulowania dostępna. Wcześniej przy paczce dla poczty polskiej mogłam anulować przesyłkę i zrobić nową. Nie wiem, może kwestia czasu, albo tego że musiałam osobiście na pocztę jechać nadać paczkę.
Teraz widzę w komentarzach tu pod postami, że tylko moderatorzy mogą anulować przesyłki. Tak więc proszę o takie działanie jeśli jest ono koniecznie. Termin wysłania przesyłki jest do 7 stycznia, a w nowych etykietach mam zamówiony podjazd na 5 stycznia. Ale nie chciałabym aby błędne etykiety wpłynęły jakoś negatywnie na moją ocenę lub bym musiała płacić za coś co nie będzie wykorzystane.
nr przesyłek:
@ladybit_pl anulować etykiety możemy wyłącznie dla zamówień z Allegro Lokalnie, a Twoje są z Allegro, ale jeśli ich nie wykorzystasz, nie będziesz obciążona za nie opłatami.
@_HolaOla_ Dziękuję za szybką odpowiedź 🙂