Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od kilku dni mam problem z jedną aukcją... mianowicie zakończyłem ofertę bo sprzedało się w innym kanale sprzedaży i za każdym razem po kilku godzinach oferta znów jest aktualna. Powtarza się to już od kilku dni
Jaka?
Wczoraj kasowana, dziś znów aktywna
W większości przypadków zewnętrzne programy powodowały anomalie.
Może moderatorki powiedzą coś więcej
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@WorldColor_pl a przypadkiem nie używasz jakiego "programu" do obsługi allegro, który Ci wznawia automatycznie?
używam Baselinkera ale on mi nic nie wznawia, szukałem już w ustawieniach allegro i też automatyczne wznawianie jest wyłączone... ręce opadają co się dzieje
@WorldColor_pl zgłosiłam to odpowiedniego zespołu. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@WorldColor_pl z tego co widzę, to wina Twoich narzędzi zewnętrznych. Zweryfikuj ustawienia w nich, a oferta nie powinna się już wznawiać.
Już to sprawdzałem, baselinker nie wznawia tej oferty jak i żadnej innej a mimo to za kazdym razem kiedy ją usunę wraca jak bumerang 😞
@WorldColor_pl z historii zmian w tej ofercie wynika, że to wina narzędzia zewnętrznego.
@WorldColor_pl a używasz coś innego jak BL
Nie, tylko to
@WorldColor_pl a wyzerowałeś stan magazynowy w baselinkerze?
Tak, wszystko wyzerowane, aukcja wracała jak bumerang. Musiałem usunąć produkt z bazy BL i problem zginął. Widocznie coś się gdzieś zwiesiło mimo poprawnej konfiguracji. Dziękuję za pomoc