Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Status się nie zmienia. I widzę, że temat już był niejednokrotnie poruszany.
Nawet jeśli zamówienie jest już odebrane to status dalej pozostaje "nowe".
@AutoUpgrade sprawdzimy tę sytuację i wrócę do Ciebie z informacjami.
@AutoUpgrade czy w takim razie w szczegółach danego zamówienia widok jest prawidłowy?
W szczegółach zamówienia status również się nie zmienia wcale.
W szczegółach zamówienia w polu "Przesyłki" pomarańczowe kółeczko które określa status przesyłki zmienia się prawidłowo.
@AutoUpgrade dziękuję, to wina dzisiejszej awarii, o której więcej piszemy tutaj. Przepraszamy za dzisiejsze trudności.
To nie jest wina awarii.
Odkąd sprzedaję na Allegro cały czas działa tak samo - czyli nie działa.
Proszę zobaczyć na dzisiejsze zamówienie 979af761-cefc-11ee-bb24-3f463b05459f
Paczka wysłana a status dalej jako "nowe".
Proszę zobaczyć na zamówienie e0e811d0-cbf7-11ee-990e-8d54a845ca77
Przesyłka odebrana, a status dalej "wysłane" który sam ustawiłem ręcznie.
Czy udało się coś dowiedzieć?
@AutoUpgrade postaram się sprawdzić zespołem, dlaczego tak się dzieje, ale czy możesz jeszcze mi powiedzieć z jakiego narzędzia do nadawania korzystasz?
Używam Furgonetki.
@_HolaOla_ mogę podać jeszcze jeden przykład - zamówienie nr :
Możliwe, tylko na status wysłane
Podbijam wątek, bo ten "błąd" miałem zarówno na koncie prywatnym (tam te statusy olewałem), jak i teraz na firmowym. ŻADEN status zamówienia nie aktualizuje automatycznie.
Czy mam obowiązek zmiany tych statusów czy to jest tylko informacja dla mnie? Dodam, że mam w ramach pakietu powitalnego abonament a i tak te statusy się nie zmieniają automatycznie, tylko muszę robić to ręcznie. Proszę któregoś moderatora o jasne wytłumaczenie tylko tego, czy ja muszę w ogóle te statusy aktualizować czy to jest tylko moja wewnętrzna informacja w panelu zamówień.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kovek to jest informacja dla Ciebie, nie musisz tego zmieniać.
Czy masz zaznaczone w Ustawieniach zamówień, aby status zamówienia zmieniał się na wysłane po dodaniu numeru przesyłki?
@la_nika dziękuję za informację, jeżeli to tylko informacja wewnętrzna to w moim przypadku nie ma sensu tego wypełniać 🙂 zostawiam jak jest