Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy ktos jeszcze ma dzis problem z nadawaniem paczek ?
INPOST nie idzie nadać paczek.
U mnie to samo na początku zwalniało teraz padło
Witam. Ten sam problem. Błąd przy tworzeniu etykiety nadawczej Inpost. Na **piiip** wszystko działa.
Aktualizacja sytuacji. Właśnie udało się pobrać etykietę. Reszcie również życzę powodzenia
Wygląda na problem z API Allegro. Kiedy można spodziewać się usunięcia usterki? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie to samo. pierwsze dwie nadałam a teraz nie da się
Kłopoty...
U nas jest problem z orlen paczką - nr paczki jest widoczny w systemie ale nie mozna wydrukowac etykiety (brak przycisku) nie mamy dostepu do zadnego zewnetrznego managera wiec jak mamy ta etykiete wydrukowac? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@fhelmo-zabawki @smaCHECK @ZDROWERSI @tech-ton @Jokerlonbard Bardzo mi przykro, ale obecnie odnotowaliśmy awarię naszego narzędzia nadawczego. Już pracujemy nad wyeliminowaniem tego problemu. Będę was informować.
Problem został wyeliminowany. Sprawdźcie proszę raz jeszcze po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
Dziękuję, działa 👍
Potwierdzam, znów te same problemy!
Ja jeszcze niedawno drukowałem etykiety i wszystko grało .
@ZDROWERSI @woytecw @kolekcjoner608
Potwierdzam, że InPost odnotował dzisiaj problemy techniczne, które skutkowały zgłaszanymi przez Was nieprawidłowościami. Teraz nie powinny już występować.
Dziękuję za informację, udało się zdążyć 😅