Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z nadaniem przesyłki kurier Pocztex 48. Wyświetla się komunikat
" Błąd przetwarzania
Punkt punktu nadania przesyłki jest niepoprawny ".
@magia_czytania, możesz podać numer tego zamówienia?
to samo: zamówienie
9fa5d2f3-0864-11ed-bead-c5f771e2150c
nie jetem w stanie nadac paczki. Klient pewnie się ucieszy, allegro utnie punkty za brak wysyłki w terminie!
Mam ten sam problem. Czy jest jakiś sposób, żeby wysłać takie zamówienie? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ecentrum-dzieci, @magia_czytania, @szuwarek_25, problem nie powinien już występować. Spróbujcie nadać przesyłki. 🙂
Udało się! Dziękuję
Niestety w dalszym ciągu pojawia się ten sam komunikat....i nie da się wygenerować przesyłki:(
To już przestaje się robić zabawne....Problem trwa już 24 h i nic się nie dzieje!
@magia_czytania, problem nie powinien się już pojawiać. 🙂 Zerkniesz?
Kolejne zamówienie z dziś i ten sam problem......ae189355-0877-11ed-b8ea-e1283219ff0c
@magia_czytania, otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować. Jeśli mimo wszystko Cię dotyczy, mogę prosić o zrzut ekranu z komunikatem?
Niestety problem jest nadal !!! Paczka zamówiona 19 i w dalszym ciągu nie mogę nadać etykiety,
Numer zamówienia zgłaszałem Wam w innym wątku na gadane ! i dup.
1cf29632-07a2-11ed-9f33-518c94581b74
Nie mogę zmienić urzędu nadania !
Poszło .... Tylko wybieranie urzędu pocztowego "wolno się ładuje"
Pozdrawiam
Grzegorz
wyskakuję mi informacja "Punkt punktu nadania przesyłki jest niepoprawny". Przez to nie mogę nadać
zadzwoń niech nadadzą nowy...
Z poziomu poczty polskiej jak ktoś ma umowę działa, z poziomu allegro niestety nie.
Dzisiaj nadałam