Dzie dobry, podczas generowania etykiety do zamówienia nr 4d591ab0-c20b-11f1-a5f0-89c39d8b6ad6 pojawił mi się następujący kounikat: "Pole "Dane odbiorcy - miasto" zawiera błędne dane: Niepoprawne miasto dla podanego kodu pocztowego. Dla kodu "945 04" prawidłowe miasta to "KOMÁRNO", "NOVÁ STRÁŽ", "PAVEL", "ČERHÁT". Skontaktuj się z kupującym w celu ustalenia prawidłowego adresu dostawy."
Ja nie wiem, które miasto wybrać. Dkaczego system w ogóle przyjmuje błędne adresy, skoro tu widać, że potrafi je wyłapać? Przecież na etapie składania zamówienia łatwiej poprawić adres kupującemu, niż sprzedającemu na etapie generowania wysyłki. Zwłaszcza, jesli to wysyłka za granicę. W polsce nie byoby problemu. Proszę o pomoc, co mam wybrać @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@wiki0441 klient w sekcji miasto podał: Komárno, dzielnica Nová Stráz. Więc w mojej ocenie poprawna dana to Nová Stráz. Natomiast warto potwierdzić to jeszcze z kupującym.
No właśnie nie ja bym zostawiła Komarno, bo chodzi o miasto
Czekam na odpowiedź kupującego. Jak odpisze, to nie będzie problemu, gorzej, jak nie odpisze.
@wiki0441 zaczekajmy. Jeżeli nie otrzymasz odpowiedzi w ciągu 24h daj znać.
@Syrena_zT Klient mi odpisał "Dobry den, Adres jest Komarno cast Nowa Straz :)"
Czyli dokładnie to, czego nie przyjmuje system. Co zrobić w takiej sytuacji?
@Syrena_zT dostałam odpowiedź, miałaś rację, dziękuję