anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędy adres na podjazd kuriera

seeyougame
#12 Orędownik

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Zamówiłem podjazd kuriera po paczki: One Kurier i DPD.

Przez przypadek (za szybko to zrobiłem z automatu) nie to miasto, nie ten adres.

Nie mam opcji anulowania.

Co mogę teraz z tym zrobić?

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@seeyougame podaj mi proszę numer tego zlecenia. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

seeyougame
#12 Orędownik
0d1a1840-0a88-11f1-8629-03043b0f6291
23266d00-0ae7-11f1-a127-774015380b62
4113a680-0b1d-11f1-a61d-45100edb7b18

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@seeyougame dziękuję, już działam w tej kwestii. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@seeyougame interweniowaliśmy już w oddziale, ale niestety nie mamy gwarancji, że kurier mimo anulowania tego zlecenia się nie pojawi. Co do samych etykiet, najlepiej będzie w tej sytuacji jeśli wygenerujesz nowe, z poprawnym adresem. Za te pierwotne, niezrealizowane nie obciążymy Cię opłatą. 

Ola
oznacz moderatorów