anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BARDZO długa weryfikacja payu.

Anastazja2021
#7 Wielbiciel#
  • Tydzień temu dostałam wiadomość o tym że muszę zweryfikować swoje dane w PayU, wysłałam wszystki dokumentu tożsamości które mam, i do tego czasu mam wstrzymane wypłatę środków. Mam na 2136 zł do wypłaty, to suma za sprzedaż hand made zrobionych zabawek w ciągu 3 tygodni, paczki już wysłane i odebrane, wszystkiedane konta allegro i konta bankowego są taki same. Czy mogę poznańdla czego mam taki wydłużony czas oczekiwania?@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Anastazja2021 29.07 otrzymałaś od nas wiadomość mailową z informacją, że konsultujemy Twoją sprawę z operatorem płatności, który prowadzi weryfkację konta, także poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Anastazja2021
#7 Wielbiciel#

Czy może być problem w tym że nie robiłam ponownie przelew 1.01zł, bo nie miałam informacji o tym że muszę go zrobić?, w zakładce ustawienia wypłat mam payu mam wstrzymane nie pisze ze jest w trakcie weryfikacji, dla czego tak?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Anastazja2021 na razie nie rób proszę nic więcej, ponieważ czekamy na odpowiedź od operatora płatności. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Anastazja2021
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dzisiaj już piątek, a weryfikacja i wciąż trwa, czy mogę w ogóle spodziewać się że kiedyś będę miała odpowiedź, czy mogę zapomnieć o tych pieniędzy które wiszą na koncie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Anastazja2021 Przykro mi, rozumiem, że ta sytuacja jest niekomfortowa, ale nie musisz się martwić. Niestety sprawa jest jeszcze wyjaśniana przez operatora i oczekujemy na odpowiedź. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów