Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy ktoś łaskawie w tej firmie odpowiada na maile ? Od tygodnia zero odzewu konto zablokowane z powodu niskiej kwoty przedmiotu . Telefon sprzedał się na **piiip** alllegro zablokowało konto i chciało dokładnie zdjęcia telefonu dowodu zakupu i zdjęcia dowodu osobistego . Dowód wysłałem a telefon napisałem że został sprzedany a oni dalej w zaparte że chcą zdjęcia telefonu . Przecież kontakt z tą firmą to jakaś kpina
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy ktoś może ruszyć trochę temat ?
Moderacja w sprawie blokad się nie wypowie.😡
@Client:112235121 poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie. Poczekaj proszę na wiadomość e-mail od nas.
czekam od zeszłego czwartku
Śmiech na sali konto założone przelew zrobiony wystawiłem do sprzedania iPhone’a za 2500 po 20 min ktoś napisał że kupi za 2000 napisałem że cena ostateczna zostałem zwyzywany i 5 min później moje ogłoszenie zostało usunięte a konto zablokowane . Minęło pół roku a ja nadal nie mogę się doprosić o odblokowanie konta . Dodam że telefon został sprzedany na innym portalu z wysyłką poprzez ten portal bez problemu w godzinę czasu , zespół Allegro prosi o weryfikację więc wysłałem dziś powtórnie zdjęcie dowodu i selfie swoje z dowodem po czym dostałem kolejny raz odpowiedź :
Dziękuję za przesłane załączniki.
Usunęliśmy już przesłane pliki.
Przykro mi, ale weryfikacja przebiegła negatywnie. Zdjęcie ograniczeń z konta wiązałoby się ze zbyt dużym ryzykiem dla bezpieczeństwa przyszłych transakcji. Na podstawie art. 2.12 Regulaminu Allegro konto pozostanie zawieszone na czas nieokreślony.
Odblokowaliśmy możliwość zakupów, natomiast nie wyrażamy zgody na zniesienie sankcji w obszarze sprzedaży.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy ktoś tu z obecnych jest mi to w stanie wytłumaczyć bo w tym momencie z góry zostałem potraktowany jako złodziej
@Client:112235121 przykro mi, ale nikt z obecnych tego nie wyjaśni. Może to zrobić jedynie Dział bezpieczeństwa.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ ale tam się po kilku mailach urywa kontakt i jest zero odpowiedzi . Poprosiłem o przesłanie listownie oficjalnej odpowiedzi z jakiego powodu jest konto zablokowane i czemu wymagają wysłania zdjęcia dowodu osobistego co jest nie zgodne z prawem . Ale niestety po paru odpowiedziach z ich strony przeważnie kopiuj wklej ciągle tego samego nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi dowodu i cisza a na zgłoszenia odpowiadają tydzień bądź dłużej
@Client:112235121 rozumiem, ale nie jestem w stanie nic zrobić w tej sytuacji. Musisz to wyjaśnić e-mailowo. Odpisz na otrzymaną wiadomość. Nie powinieneś teraz już długo czekać na odpowiedź.
Zero rozmowy robią co chcą nie odpowiadają na konkretne pytania totalna porażka Dziękuję za przesłane załączniki.
Usunęliśmy już przesłane pliki.
Przykro mi, ale weryfikacja przebiegła negatywnie. Zdjęcie ograniczeń z konta wiązałoby się ze zbyt dużym ryzykiem dla bezpieczeństwa przyszłych transakcji. Na podstawie art. 2.12 Regulaminu Allegro konto pozostanie zawieszone na czas nieokreślony.
Odblokowaliśmy możliwość zakupów, natomiast nie wyrażamy zgody na zniesienie sankcji w obszarze sprzedaży.
Pozdrawiam
Joanna
Zespół Allegro
nie potrafią podać konkretnego przykładu nie chcą odpowiedzieć czy mi oficjalnie na piśmie odpowiedzą nic samowolka