anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada sprzedaży

Graf-Tech-RIMS
#7 Wielbiciel#

Otworzyłem nowe konto w serwisie. Po jakże wnikliwej weryfikacji przez system otrzymałem info na meila że Allegro zaakceptowało dane do faktur, w kolejnym meilu mam info że moge już sprzedawać na Allegro, w kolejnym że Allegro zweryfikowało moje dokumenty, w jeszcze kolejnym że pozytywnie zostały zweryfikowane, i w jeszcze jednym żebym wystawił pierwszą ofertę i co i lipa mam blokadę sprzedaży, nie mogę nic wystawić, Allegro może się ogarniecie trochę. Kiedy ta blokada zostanie zdjęta.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

komis-bell
#21 Demiurg#

Podali coś jako powód blokady?
Generalnie tu na forum nikt Ci nie pomoże niestety.
Musisz się kontaktować z działem bezpieczeństwa przez formularz Skontaktuj się z nami - Allegro 

oznacz moderatorów

Graf-Tech-RIMS
#7 Wielbiciel#

Komunikat przy próbie wystawienia przez formularz "You do not have the required permissions to list an offer (sales suspended). Please explain the violation of the rules."

Jest jakiś czat może z obsługą

a na koncie komunikat "

Zablokowana sprzedaż
Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki, konieczność ponownej weryfikacji lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami.
"
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Graf-Tech-RIMS Jedynie formularz kontaktowy który podaliśmy wyżej i zapytanie o powód blokady.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Powód powinien być na mailu, tu nikt nie odpowie, kontakt tylko z działem bezpieki: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Graf-Tech-RIMS Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Tylko dział bezpieczeństwa może udzielić Ci informacji na temat blokady konta. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów