Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy na allegro nie ma możliwości zmobilizować kupujących do wystawienia oceny?
ewentualnie może nie głupim rozwiązaniem było by ustawienie z automatu jeśli nie ma oceny w określonym czasie wpisanie maksymalnej oceny?
@ambsklep Obowiązek a niby dlaczego? Jest tzw czas na wystawienie komentarza i jakbyś chciał żeby to miało być?
jako sprzedający trzeba spełnić standardy jakości sprzedaży i obsługi a kupujący którzy mają delikatnie mówiąc w powarzaniu zasadność wystawiania komentarzy znaczy nie mają zastrzeżeń do transakcji czyli są zadowolenie.
w przeciwnym wypadku napewno wykorzystają możliwość okazania swojego niezadowolenia.
reasumując
transakcja
brak oceny mimo że allegro przypomina mailowo o ocenieniu transakcji w c zsie 4-6 tygodni.
uznanie za udane zakupy
Czyli jak nie ma tzn. że bardzo dobrze!
dokładnie.
jakie są powody nie wystawiania opinii przez kupującego??
głównie brak chęci, on już kupił co chciał i mu na tym nie zależy.
sprzedającemu zależy
Witaj @ambsklep ,
brak oceny pozytywnej może oznaczać, że nabywca jest niezadowolony z przebiegu transakcji. W takim przypadku Allegro powinno wyręczać kupującego i po upływie określonego czasu automatycznie wystawiać negatywa z najmniejszą liczbą gwiazdek.
Pozdrawiam.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
No tak, kupujący był niezadowolony, ale negatywa nie wystawił, bo pewnie się bał... komentarza odwetowego od sprzedającego🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Client:79179573 Takie głupie pomysły to powinieneś zgłaszać na jakieś forum absurdów i tam złotymi zgłoskami by je wyróżniali
Witaj @mwmonety ,
domniemanie, że klient jest niezadowolony, bo nie wystawił pozytywa jest tak samo uprawnione, jak domniemanie, że klient jest zadowolony, bo nie wystawił negatywa.
Pozdrawiam.
Nie rozumiem tej logiki jaknkupie i mam uwagi zgłaszam bo chce odzyskać fundusze bądź przelać swoje niezadowolenie na gwiazdki i popsuć opinię chroniąc kolejnych kupujących.
Jak kupie nie muszę nic robić
Mam co chciałem i w nosie mam oceny
@mwmonety to konto - Client:79179573 - to jakaś marna prowokacja, ciężko się czyta jego "genialne" pomysły 🤣
@Client:79577720 Ten typ tak ma jego sprawa a pisząc tokiem myślenia allegro jest to jego subiektywna ocena z którą nikt nie musi się zgadzać.
@Client:79577720 Chcesz zobaczyć coś naprawdę marnego? To patrz: "to mój ostatni post na tym forum (na ten moment podjąłem taką właśnie decyzję), gdyż nie mam zamiaru poświęcać swojego prywatnego czasu na uczestniczenie w cyrku, w którym najwięcej do ugrania ma ten, który najgłośniej ujada."
@ambsklep allegro mobilizuje kupujących do działania i to mocno spamując ich konto mailowe
dowiesz się tego jak szanowny Kupujący wystawi negatywa po 2 miesiącach od zakupu
@ambsklep pozostaje jedynie zachęcanie 🙂 Np. konkurs dla kupujących - wystaw komentarz i w treści napisz "hasło". Każdy taki komentarz bierze udział w konkursie w którym do wygrania jest "coś" 🙂
PISZECIE MOBILIZOWAĆ NAGRODY I ROŻNE TAM
A CZY NIKT NIE POMYŚLAŁ ŻE ALEGRO NIE CHCE KOMENTARZY
JA NIE MAM MOŻLIWOŚCI WYSTAWIENIA A CHCIAŁBYM .
@Monnia_2008 Twoje konto zostało zablokowane, dlatego nie masz takiej możliwości. Odzyskasz pełny dostęp do konta, kiedy wyjaśnisz sprawę blokady z Działem Bezpieczeństwa: https://allegro.pl/pomoc/kontakt