Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak ustawic w cenniku dostaw kuriera Ambro express dla produktów gabarytowych ?? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Wszystkopl_com pierwszym krokiem, aby skorzystać z tej dostawy będzie podpisanie umowy z przewoźnikiem. Możesz to zrobić:
Jeśli masz już umowę z Ambro Express, skontaktuj się ze swoim opiekunem handlowym, aby zawrzeć umowę na warunkach obowiązujących dla sprzedaży na Allegro.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule.
mam umowę zgodną z allegro i chcę dodać nowy cennik dostawy, wcześniej miałem przy wyborze dostawy możliwość wyboru allegro mix i przewoźnika.
Nową metodę dostawy udostępnisz w swoich ofertach na 2 sposoby:
Metodę Allegro Ambro Express znajdziesz w cenniku dostawy, kiedy wybierzesz z rozwijanej listy Wysyłam z: [Polski] oraz opcję Kupujący odbierze w: Polsce.
Wybierz także pakiety usług dodatkowych, jakie chcesz zaoferować swoim klientom.
Nie ma tam, wyboru przewoźnika Ambro Express, jak i pozostałych z dostawy Allegro Mix.
@Wszystkopl_com gdy klikniesz przy "Przesyłki ciężkie i ponadwymiarowe" rozwijane menu pojawią się metody dostawy dla większych przesyłek i tam jest Allegro Ambro Express.
Dzięki, na trybie ciemnym nie widać, że to menu rozwijane.