anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Centrum zniżek

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
Dzień dobry,

W ostatnim czasie doszło do kilku zmian w centrum zniżek i mam pytanie ponieważ włączyliśmy zniżkę na promowanie "Wyróżnij rekomendowane przez nas oferty za 0 zł przez 20 dni!"

Od razu po włączeniu, z reguły, wyłączamy ją żeby uniknąć następnych opłat klikając w opcję (Wyłącz opcję promowania: Na koniec okresu promowania").

Wydaje mi się, że nowo dodana funkcja wyłączenia promowania już w Centrum zniżek - Aktywne zniżki - nie działa prawidłowo.

karpatio_com_0-1790150068101.png

Wydaje mi się, że pomimo wyłączenia na koniec okresu promowania system wyłącza promowanie od razu. 
Na pewno jest jakaś sprzeczność w wyświetlanych statusach:

karpatio_com_3-1790150339153.png

Proszę o weryfikację np. na przykładzie ofert nr

16627822934

15478699544

15158237502

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @karpatio_com, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu w celu weryfikacji. Wrócę do tego wątku. gdy otrzymam od niego odpowiedź.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Czy coś wiadomo w tej sprawie?
Pytam ponieważ za chwile kolejne promowania się zakończą...

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @karpatio_com, wracam z odpowiedzią. Okres zniżki został wydłużony z 10 do 20 dni, jednak sam cykl promowania nadal trwa 10 dni. Dlatego ustawienie wyłączenia promowania na koniec cyklu spowodowało, że promocja zakończyła się już po 10 dniach.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów