anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co sie dzieje jak kupujacy nie odbierze paczki z paczkomatu?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mariol58
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mariol58 wróci do miejsca nadania 

oznacz moderatorów
Mariol58
#7 Wielbiciel#

Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow 

zwrotu ?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Mariol58 w takim przypadku przesyłka wróci do sprzedającego (na adres nadawcy). 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Mariol58
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
Mariol58
#7 Wielbiciel#

Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow z wrotu ?

oznacz moderatorów
Mariol58
#7 Wielbiciel#

Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow zwrotu ?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mariol58 jak nadałeś w paczkomacie to pewnie wróci do paczkomatu nadawczego. Przesyłki allegro paczkomat InPost mają darmowy zwrot. Jeżeli jesteś prywatnym sprzedawca możesz zwrócić tylko za towar.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Mało precyzyjnie ponieważ i prywatny może mieć Smarta a więc nie ma mowy o kosztach wysyłki.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Mariol58 aby odpowiedzieć dokładnie potrzebuję więcej informacji. Sprawa dotyczy Allegro czy Allegro Lokalnie? Płatność z góry  czy za pobraniem? Ty w tej relacji jesteś kupującą czy sprzedającą? Czy możesz podać numer zamówienia? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów