Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Mariol58 wróci do miejsca nadania
Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow
zwrotu ?
@Mariol58 w takim przypadku przesyłka wróci do sprzedającego (na adres nadawcy).
Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow z wrotu ?
Ja rozumiem ze paczka wroci do mnie jak kupujacy nie odbierze z paczkomatu. Interesuje mnie koszt zwrotu i to jak ze zwrotem gotowki ? Czy allegro mi potrąci kwote którą zaplacil sprzedajacy za towar? Wiadomo , ze zwrot bede musiala zapłacic czy moge od kupujacego domagac sie pokrycia kosztow zwrotu ?
@Mariol58 jak nadałeś w paczkomacie to pewnie wróci do paczkomatu nadawczego. Przesyłki allegro paczkomat InPost mają darmowy zwrot. Jeżeli jesteś prywatnym sprzedawca możesz zwrócić tylko za towar.
Mało precyzyjnie ponieważ i prywatny może mieć Smarta a więc nie ma mowy o kosztach wysyłki.
@Mariol58 aby odpowiedzieć dokładnie potrzebuję więcej informacji. Sprawa dotyczy Allegro czy Allegro Lokalnie? Płatność z góry czy za pobraniem? Ty w tej relacji jesteś kupującą czy sprzedającą? Czy możesz podać numer zamówienia?