Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy to oznacza że kupujący kupił przedmiot co dalej? Pierwszy raz tak sprzedaje
st
A co jest na obrazku?
Że gratulują zakupu przekaż to sprzedawcy ale co mam z tym zrobić proszę o pomoc pierwszy raz tak sprzedaje cokolwiek
Od kupującego nie przychodzą maile, chyba że chce Cię oszukać, jak kupi i zapłaci to środki masz tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2024-03-25&dateTo=2024-... i wysyłasz dopiero.
Czyli to jest oszustwo? Czy jest ktoś z kim mogę popisać na ten temat ja się nie znam nie bardzo rozumiem. On wysłał mi wiadomość którą wkleiłam wyżej
Moderacja jak się pojawi zadziała.
Dziękuję bo nie wygląda jak oszustwo mam z nim wiadomości przez allegro kup teraz wszystko wygląda normalnie ale nie wiem co zrobić z tym kodem QR tym bardziej że ja chyba nie podpinałam rachunku bo się na tym nie znam
@Client:121474004 Absolutnie nie skanuj tego kodu. Tak nie wygląda sprzedaż na Allegro i jest to ewidentnie próba wyłudzenia danych. Zgłosiłam już wskazane konto do naszego Działu Bezpieczeństwa.
Dodam, że inną bardzo popularną metodą wyłudzenia danych jest prośba o podanie swojego adresu email. Sprzedawca otrzymuje wtedy wiadomość, w której znajduje się prośbą o zalogowanie do banku, "aby potwierdzić płatność".