anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O co chodzi z niższą prowizją w transakcjach hurtowych ?

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Witam. Mam włączoną obniżkę prowizji o 80% za sprzedaż powyżej progu 5 szt. Program wspiera sprzedaż większej liczby sztuk produktów na Allegro Business. Nie mogę znaleźć w rozliczeniach zwrotu za prowizję powyżej 5 sztuk zakupionych na fakturę. Nie widzę również aby była ona odliczana od razu przy transakcji. Nie wiem o co chodzi. Może źle coś rozumiem ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kadus_ms_fb Doprecyzuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kadus_ms_fb Wracam do Ciebie z odpowiedzią!

1. Zgodnie z regulaminem promocji: "Przyznanie rabatu transakcyjnego w bieżącym okresie rozliczeniowym następuje najpóźniej 14 dni po zakończeniu każdego miesiąca kalendarzowego, w Czasie trwania Programu. Rabat transakcyjny dotyczy wyłącznie należności z tytułu Prowizji od sprzedaży Towaru i nie jest naliczany dla prowizji dodatkowych naliczanych dla Ofert z opcjami dodatkowymi: "Wyróżnienie" i "Pakiet Wyróżnienie + Pogrubienie + Podświetlenie".

2. W pliku, który znajdziesz na samym dole regulaminu, są progi, jeśli nie ma Twojej kategorii, znaczy, że próg wynosi min.5 sztuk, i rabat jest naliczany od 6 sztuk w górę.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

Witam.Napisala pani wszystko o czym wiem. Tylko chodzi mi o to że nie widze nigdzie aby ta prowizja od 6 szt w gore byla mniejsza lub zebym dostala jej zwrot w jakikolwiek sposob mimo iz minelo od niektorych transakcji 14 dni,poniewaz byly one w zeszlym miesiacu a dzisiaj mamy 24 nastepnego miesiaca. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kadus_ms_fb Proszę, podaj mi przykładowe numery zamówień, od których minęło 14 dni. Skonsultuję to 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów