Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ co zrobić gdy allegro olewa moje wiadomości na dyskusjach? Sprzedawałem zdjęcia produktów i kupujący nie czytał do końca opisów i po czasie allegro zwracało im pieniądze a następnie mnie tym obciążali, istnieje takie coś na allegro lokalne jak prawo konsumenckie i nie obowiązują mnie zwroty a allegro ma go gdzieś i mam do spłaty 220zl którego nie mam zamiaru spłacać bo allegro miało takie wydzimisie żeby zwracać każdemu i naliczać opłaty mi skoro nie obowiązuje mnie zwroty, odwoływałem się i nic to nie dawało.
nie dość że naciągasz nie czytających opisów januszy zakupowych to jeszcze na lokalnie zasłaniasz się prawem konsumenckim... nie dla ciebie ustawa konsumencka nie istnieje bo nie jesteś firmą, a takie praktyki należałoby podciągnąć pod 286kk, natomiast allegro ma możliwość ściągnięcia tego z ciebie windykacją
Pozostaje Ci zapłacić i ewentualnie jak masz ochotę i jak uważasz że to nieuczciwe domagać się sprawiedliwości sądownie . Jak nie uregulujesz płatności to allegro samo pomoże Ci w tym problemie blokując konto i nasyłając windykację.
@Li3sek możesz dochodzić swojej sprawiedliwości na drodze sądowej.
@Li3sek I uważasz że moderacja Ci pomoże? ani trochę, przy zakupie od prywatnego prawo konsumenckie? a wiesz że skoro zwracali to pytanie brzmi czy oferty nie wprowadzały w błąd?
@Li3sek Twoje oferty wprowadzały kupujących w błąd i dlatego rekompensaty w ramach Allegro Protect będą naliczane do Twoich rachunków.
Kupujący mają prawo złożyć reklamację nawet prywatnemu sprzedającemu, a my nie dopuszczamy, aby zamiast produktu otrzymywali jego zdjęcie, umieszczenie zdania: "Rzecz z obrazka to tylko zdjęcie, po zakupie wysyłam zdjęcie owego przedmiotu, można zakupić wysyłkę paczkomatem lub inną formą wysyłki lecz zdjęcie wysyłam w wiadomości" w środku opisu to wprowadzanie kupujących w błąd i nie godzimy się na to.
@Li3sek Nie wstyd Ci jeszcze prosić o pomoc?