Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oferta wystawiona zaznaczam odpowiedni czas wysyłki. Jest wysyłka i czas zupełnie inny. Wg allegro jutro mam wysłać czego nie zrobię bo mam na to 3 dni. Po co tak okłamywać klienta żeby obniżyć nasze punkty?
@Casemi1 Wskaż proszę przykład zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie. Sprawdzę to. 🙂
Np nr oferty 15178507904
@Casemi1 Czas na wysyłkę zamówienia nr f5f4fdf0-daba-11ee-9329-f58260e80758 masz do 8.03 zgodnie z deklaracją w ofercie. Natomiast Ty mówisz o sugerowanym czasie wysyłki, aby zamówienie dotarło zgodnie z przewidywanym czasem dostawy, jaki widział kupujący w momencie składania zamówienia. Jeśli nie chcesz, aby takie sytuacje miały miejsce, nie wysyłaj zamówień przed deklarowanym czasem, nawet jeśli masz taką możliwość
Dodatkowo w zakładce "skuteczność wysyłki" znajdziesz opcję wyłączenia dostawy szybszej niż Twoja deklaracja.
Jakiś jeszcze potrzeba numer?
Allegro nie podaje czasu jaki deklarujesz tylko przewidywany czas nadania i dostawy obliczany na podstawie algorytmów allegro biorących pod uwagę czas w jakim wysyłałeś do tej pory swoje paczki. Można to wyłączyć w "skuteczność wysyłki" na 10 dni i powtarzać zabieg w nieskończoność. Nie pierwszy i nie ostatni debilizm allegro !!!
dziekuje o 10 dniach niedoczytałem