anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy konto działa poprawnie?

mixjusand
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, chciałam zapytać o możliwość sprawdzenia czy moje konto allegro sales center działa poprawnie dla kupujących, ponieważ od jakiegoś czasu nie mam żadnych zamówień. Wiadomo, zdarzało się, że przez kilka dni nikt nic nie kupował, ale obecnie sytuacja bardzo mnie niepokoi, czy coś nie działa poprawnie czy to kwestia jakichś algorytmów allegro?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mixjusand od 15 stycznia nic się nie zmieniło.

ps. tego typu ofertay są niezgodna z regulaminem

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@mixjusand 

Sprawdziłem, że nie masz nałożonych na konto żadnych ograniczeń. Konto funkcjonuje poprawnie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

AYA-PL
#9 Pomysłodawca

To samo u mnie. Spadek sprzedaży do zera. W statystykach zero wyświetleń z 21.01. Proszę o sprawdzenie co dzieje się z moim kontem. Wyczyszczenie licznika odwiedzin wpływa na sprzedaż?!? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @AYA-PL! Wyczyszczenie licznika odwiedzin, nie wpływa na sprzedaż - jest to jedynie informacja o ilości odsłon w ciągu 30 dni. Z Twoim kontem nic się nie dzieje, nie ma nałożonych żadnych blokad (zawsze gdy jest podejmowane działanie na koncie, to wysyłamy o tym powiadomienie).

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów