@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, chciałam zapytać o możliwość sprawdzenia czy moje konto allegro sales center działa poprawnie dla kupujących, ponieważ od jakiegoś czasu nie mam żadnych zamówień. Wiadomo, zdarzało się, że przez kilka dni nikt nic nie kupował, ale obecnie sytuacja bardzo mnie niepokoi, czy coś nie działa poprawnie czy to kwestia jakichś algorytmów allegro?
@mixjusand od 15 stycznia nic się nie zmieniło.
ps. tego typu ofertay są niezgodna z regulaminem
Sprawdziłem, że nie masz nałożonych na konto żadnych ograniczeń. Konto funkcjonuje poprawnie.
To samo u mnie. Spadek sprzedaży do zera. W statystykach zero wyświetleń z 21.01. Proszę o sprawdzenie co dzieje się z moim kontem. Wyczyszczenie licznika odwiedzin wpływa na sprzedaż?!? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @AYA-PL! Wyczyszczenie licznika odwiedzin, nie wpływa na sprzedaż - jest to jedynie informacja o ilości odsłon w ciągu 30 dni. Z Twoim kontem nic się nie dzieje, nie ma nałożonych żadnych blokad (zawsze gdy jest podejmowane działanie na koncie, to wysyłamy o tym powiadomienie).