anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mam jakieś zadłużenie

falbiak
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Przychdzą mi takie smsy choć nie mam zadłużenia

W zwiazku z prowadzonym postepowaniem windykacyjnym wobec Pani / Pana, w imieniu Allegro sp. z o.o., wzywamy do niezwlocznej wplaty zadluzenia 74.45 PLN, wynikajacej ze sprawy: 11016576. Z powazaniem INTRUM Sp.zoo

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@falbiak  myślę, że gdybyś miał zadłużenie, to najpierw zablokowali by konto, a później by ścigali😉, ale sprawdź tak jak napisał @komis-bell 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@falbiak Sms otrzymałeś prawidłowo - na koncie, z którego piszesz, widnieją zaległości w wysokości 74,45 zł. Sprawdzisz to tutaj

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi  to jest konto prywatne, więc @komis-bell  podał właściwy link😉

oznacz moderatorów

w_kiwi

@KOGIEL_T A to ciekawe, bo skopiowałam link z artykułu 😝 Dzięki! Zgłoszę to 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi  gdyby próbował wejść przez Twój link, został by przywitany takim komunikatem

KOGIEL_T_0-1761764565184.png

oznacz moderatorów

w_kiwi

@KOGIEL_T Tak, racja. Również to sprawdziłam. Dzięki 😊

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  @w_kiwi   Ja mam konto prywatne i wyświetlają mi się prawidłowo obydwa linki.  A komunikat jaki  wkleiłeś to pierwszy raz widzę.  

Ale może niech już niech  Wiktoria  tego nie zgłasza  odpowiednim zespołom bo nigdy nic nie wiadomo co zepsują....

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br.  bo pewnie przekierowuje Cię do normalnego Allegro.pl ale nie sądzę abyś mógł się zalogować do salcesona na  https://salescenter.allegro.com

edit. Wiktoria już poprawiła swój link😉

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wyświetla mi się strona logowania ale nie widzę potrzeby żeby tam wchodzić.  Prawdopodobnie mógłbym, nie mam przecież żadnych przeciwwskazań żeby sprzedawać chociażby prywatnie.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br.  jak będziesz chciał się zalogować, to wyskoczy j/w , a sprzedawać na Allegro możesz nie mając firmowego konta, ale to chyba wiesz🤔

oznacz moderatorów