Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hej trafiła mi sie wyjątkowo niemiła kupująca,czy mogę ja jakoś ocenić?
nie możesz 😞 niedasia 😞 ale za to możesz ją wrzucić na Czarną Listę 🙂
a jak ja wrzuce na czarna liste to inni to zobacza?
a nie 🙂 poprostu ten kupujący* już nie będzie mógł u ciebie nic kupić 🙂
* na tym loginie/koncie
no to słabo, dzieki za odpowiedzi, i tak jej nic nie sprzedam wiecej:)
Możesz tutaj napisać, co się stało, ale bez podawania loginu. Na Allegro komentarze wystawiają tylko kupujący, jeśli wystawi Ci komentarz, będziesz mógł ją ocenić w odpowiedzi do komentarza, a właściwie nie ją, tylko przebieg transakcji.
@RudaKlara77 Niestety nie. Allegro chroni kupujacych chocby byli najbardziej !@#$%.
@pinsplash: chocby byli najbardziej !@#$%.
choćby byli najbardziej [edycja]*, [edycja] a nawet [edycja] [edycja] 😄 😄
* moje te [edycje] 😄
Powinno być po równo . Jedni mogą więcej drudzy mnie . Bezsensu ..
no to przykre, wydaje mi sie ze kiedys było inaczej, dziekuje Ci za odpowiedz:)
było, było, ale się skończyło 😞 kiedyś nie było ubrów i też było lepiej dla taksiarzy 🙂
Kiedyś było inaczej. Można było wystawić komentarzz i kupującemu. Allegro to "usprawniło" i teraz kupujący mają tu status świętych krów.
ach te usprawnienia allegro, takie dobre i pomocne,
uczciwość na 1 miejscu stawiają 😂
Nie możesz. Na szczęście możliwość karania kupujących za to, że płacą i wymagają dawno się skończyły.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573: że płacą i wymagają
Nie, za to że są rozszczeniowi, tylko za to ludziom należą się odwety i bany,
czyli komentarz 1h po zakupie lub bez odebrania paczki jest dla ciebie fair?
Komentarz (jeśli negatyw) MUSI być uczciwy i zawierać opis transakcji, co było nie tak.
@konto zamknięte "komentarz 1h po zakupie lub bez odebrania paczki jest dla ciebie fair?"
Nie ma minimalnego czasu, po którym kupujący byłby uprawniony do wystawienia komentarza. Można wystawiać nawet minutę po zakupie.
Nie ma przymusu odbioru paczki przed wystawieniem komentarza. Kupujący ma prawo ocenić sprzedawcę, który nie wysłał towaru.
Nie ma żadnego przymusu "uczciwości" w komentowaniu - oceny odzwierciedlają subiektywne odczucia kupujących i mają być zgodnie z przebiegiem transakcji. Komentarze nie muszą zawierać opisu transakcji. Można wystawić "pusty" komentarz i będzie to zgodne z regulaminem Allegro.
Ja nie znoszę nieuczciwości, więc albo coś robimy fair dla wszystkich albo nie robimy wcale. Faworyzowanie jednych jest oznaką nieuczciwości, co powoduje wkurzenie u innych. Dlatego jak chcesz zostawić nawet i takie komentarze, druga strona też musi mieć opcję tego samego (nie, nie odwetu). Albo wprowadzamy udogodnienia jednym i drugim albo nikomu. To tak jakbyś twierdził, że podjazd do Biedry dla osób niepełnosprawnych jest tylko dla klientów. Nie, nie prawda.
@konto zamknięte napisał:
"Ja nie znoszę nieuczciwości"
No to jest nas dwóch. Kłamliwe, oszczercze komentarze @pinsplash tego nie zmienią.
"Faworyzowanie jednych jest oznaką nieuczciwości"
Była kiedyś próba zrównoważenia pozycji sprzedawcy i kupującego na Allegro. Nazywało się to Escrow i było solą w oku "biznesmenów" z Cafe Allegro.
"Dlatego jak chcesz zostawić nawet i takie komentarze, druga strona też musi mieć opcję tego samego (nie, nie odwetu). Albo wprowadzamy udogodnienia jednym i drugim albo nikomu."
Allegro przez lata pozwalało sprzedawcom szantażować kupujących, ale to się zmieniło i chwała Bogu.
.. bo luuudzieee wykorzystują dane im narzędzia w zły spooosóóób.
Szanujmy się, a najbardziej drugą osobę, chyba, że ta wbija ci do auta prosto
po wypaleniu papierosa, lub ośmiu, to jest szczyt chamstwa, kiedy osoba ta ma
gdzieś, czy współpracownik, kierowca taxi, czy inny, może być uczulony na faje.
Jeździłem na ubroboltach, wiem co to znaczy mieć rozszczeniowego pasażera 😐
Kupującego takiego też raz miałem, ale okazało się, że to była mija wina, przeoczenie 🙂
A w tym całym uberbolcie widziałaś kto dał Ci za mało gwiazdek? Mogłeś się odwdzięczyć negatywem, czy widoczna była tylko średnia ocen?
"Kupującego takiego też raz miałem, ale okazało się, że to była mija wina, przeoczenie"
Ale jak to? Przecież to kupujący odpowiadają za całe zło tego świata. <mruga okiem w stronę @pinsplash>