Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@AndantinoToys Na razie nie widzimy zdjęcia > Allegro czy AL?
@AndantinoToys słusznie zapytał Cię @Ziolko39 - o jaką platformą sprzedażową chodzi? Allegro, czy Allegro Lokalnie?
Allegro
@AndantinoToys Doprecyzuj jeszcze co jest przedmiotem tej oferty. To są puzzle, gra czy może jakiś zestaw do zabawy?
@AndantinoToys @nat_not Wg mnie jest ok > po prostu kompilacja 3 zdjęć obwiedziona białą ramką > ramka robi za białe tło >a że cienka? > nie ma jakiś określonych parametrów co do marginesów tła
To są puzzle firmy Trefl dla dzieci
@AndantinoToys Uzyskałam potwierdzenie, że taka miniaturka nie łamie regulaminu. Jednocześnie sugerujemy, żeby białe tło było bardziej widoczne.
Ok, dzięki za odpowiedź
Dołączam się do tematu, ponieważ zostałem upomniany za białą otoczkę wokół elementu miniatury. To jak jest z tym białym tłem? Jest dopuszczalne, czy nie? Bardzo proszę o zweryfikowanie miniatury.
Białe tło jest jest wokół łopatki. Ponadto waszemu pracownikowi nie podoba się naturalny refleks światła, który występuje na strzykawce, bo wygląda jak otoczka. Też mam go usunąć. To miniatura jest już po korekcie. Wcześniej białe tło było o wiele grubsze i znajdowało się również dookoła strzykawki.
@mplaptonik Proszę, wskaż numer oferty, za którą otrzymałeś upomnienie. Wyjaśnię to.
Bardzo dziękuję za pomoc.
Oferta: 12758644837
I ew. nr zgłoszenia: 44641927.
Dobrze byłoby, aby w regulaminie miniatury widniał wpis na temat białego pola między zdjęciami. Czy jest dopuszczalny, czy też nie. A jeśli tak, to jaką grubość powinien mieć. Tak żeby regulamin był czytelny dla każdej osoby, a nie żeby każdy sobie go interpretował po swojemu.
@mplaptonik Dziękuję, już to konsultuję z odpowiednim zespołem.
Jakieś wieści?
@mplaptonik Otrzymałam informację, że taka miniaturka jest w porządku.
hipokryzja allegro
czasami trafisz na moderatora, który na tym się zna
tworzysz zdjęcie na białym tyle np: jak powyżej, a masz usuwaną ofertę
lub jak wskazane przez @AndantinoToys , które jest kompilacją zdjęcia z pudełka na białym tle
A najlepsze jest to, że to już któryś z kolei donos na moją miniaturkę w ofercie. Konkurencja nie śpi 🙂 Za każdym razem, po edytowaniu zdjęcia, dostawałem zapewnienie, że miniatura już nie narusza regulaminu. A jednak.