Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć dzisiaj dodalam pierwszy raz na sprzedaż książki i dostałam taką wiadomość. Podałam niestety tego maila , ale dopiero po chwili zaczęłam sie zastanawiać czy to czasem nie jakiś oszust
Dostałam taką wiadomość , bo zdjecie nie chce mi sie załadować. Jak myślicie co mogę zrobić bo wiadomości niestety nie da sie cofnąć.
Witam, chciałbym kupić Państwa produkt, proszę o n
apisanie meil na dostawę. Dziękuję!
@Client:89213206 podanie maila nic Ci nie zaszkodzi, nie klikaj w linki, potwierdzenia itp. to jest wyłudzenie danych do konta bankowego 😞
To oszustwo, a konkretnie próba wyprowadzenia kasy z Twojego konta bankowego. Możesz otrzymać różne podrobione maile, na które nie odpowiadaj.
A co moge zrobić? To ten ktoś może mojego maila wykorzystać w jakiś bankach?
Nie, o maila oszuści proszą po to, aby wysłać podrobione maile z linkami prawdopodobnie prowadzącymi do podrobionych stron banku. Samo podanie maila niczym nie grozi, po prostu mogą na niego przyjść jakieś "lewe" wiadomości, wtedy tak jak wyżej napisał kostas nie klikaj w linki, potwierdzenia itp. 🙂
Dzięki za pomoc ;))
Nie ma za co 🙂 Uważaj na podrobione maile niby od allegro: https://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-na-oszustow-na-allegro-lokalnie/
A czy aleggro wysyła e-mail z prośbą o aktualizacje konta z powodu częstych logowan przez urządzenia mobilne? Chcą też nr karty bo rzekomo płatność jest wstrzymana.
Nie, a już zwłaszcza nie żąda nr karty.
Prześlij ten e-mail na adres phishing@allegro.pl