Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
KLIJENT ZAMOWIŁ TOWAR ,SPAKOWAŁEM GO I UMIESCIŁEM W PACZKOMACIE I PO DWUCH DNIACH DALEJ JEST STATUS DO NADANIA A NAPEWNO PACZKE NADEŁEM BO OSOBISCIE NADAJE PACZKI
I MOZE DORADZICIE CO Z TYM FANTEM ZROBIC
Paczkomat InPost czy automat One Box?
@KWITBUT próbowałeś dzwonić do Orlen Paczka?
Cześć, @KWITBUT. Podaj numer przesyłki lub numer zamówienia. Sprawdzę to.
@KWITBUT W widoku ogólnym status pozostaje "do nadania", ale jak wejdziesz w "Historię przesyłki", to tam powinno być potwierdzone, że została nadana. Wtedy by znaczyło, że po prostu kurier jej nie wyjął - bo dopiero wtedy zmienia się jej status w widoku ogólnym.
@KWITBUT a masz pewność, że kliknąłeś na wyświetlaczu Orlen Paczki zakończ/nadaj kolejną? Bo jeśli nie, to widnieje tam chyba komunikat podobny do tego z Paczkomat® - otwórz ponownie...może kto inny cieszy się teraz zamówieniem Twojego klienta? Albo nadal nie została zabrana z boxu.
@Syla270985 Akurat w Orlenie nie ma opcji "zakończ" - co jest trochę bez sensu.
Tak czy inaczej, należy status sprawdzić głębiej, czyli w "historii przesyłki"
@TomBanknoter w takim razie widnieje tam nadaj kolejną? Mało intuicyjne, powinno być "zakończ"- dawno nie wysyłałam Orlenem ale zawsze "cuś" tam dalej klikałam, aby zniknęło otwórz ponownie 🙂
@TomBanknoter jak nie przejdziesz dalej jest możliwość ponownego otwarcia skrytki ,dopiero tak jak pisze @Syla270985 przejście na ,,nadaj kolejną ,, kończy proces , kijowo trochę , dla nieobeznanych może się przykro skończyć
@Syla270985 @mdrogeria No właśnie dlatego napisałem, że obsługa tych automatów jest bez sensu. Fakt, że po pewnym czasie (chyba pół minuty) ekran się wygasza, ale jak ktoś cwany dopadnie od razu, to może zajumać paczkę