anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Data wysyłki zamówienia

wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, proszę o informację, dlaczego zamówienie nr efa6d630-67c6-11f1-b09e-572fb364178c ma czas na wysłanie dziś? Zamówienia zostało złożone wczoraj (niedziela), a zamówiony został produkt, króry ma 2 dni na wysyłkę, więc coś tu jest nie tak. Proszę o pomoc.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

maba_butik1
#9 Pomysłodawca

ja mam jeszcze lepszy hit. Zamówienie złożone w środę o 23.14 ma czas na wysłanie do środy do 23.59 😀

oznacz moderatorów

Client:74250890
#13 Ambasador

Tak późno Ci paczki skanują? 😮

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wiki0441 Przewidywany czas dostawy to nie tylko Twoja deklaracja wysyłki, ale również historia wcześniej realizowanych przez Ciebie zamówień oraz inne czynniki. Jeśli systematycznie nadajesz paczki szybciej niż deklarujesz, mechanizm predykcji weźmie pod uwagę czas rzeczywisty, a nie czas jaki ustawiłaś. 

Możesz wyłączyć dostawy szybsze niż Twoja deklaracja. Zrobisz to na tej stronie. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Ja nie wysyłam paczek szybciej, niż deklaruję, tylko dokładnie wtedy, kiedy deklaruję. Deklaruję okreslony czas wysyłki ze względu na okoliczności, ktore go determinują,  nie własne widzimisę, więc nie wyślę ani tego zamówienia, ani innych szybciej. Wyłączanie tego jest bez sensu, bo to i tak tylko na 10dni...

oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@N_Nitka28  czy ta paczka wysłana zgodnie z deklaracją, a nie z terminem przyspieszonym przez alegro pogorszy moje statystki?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wiki0441 Czas wysyłki określasz w formularzu wystawiania. To właśnie na podstawie tej informacji oceniamy, czy udało Ci się wysłać zamówienie zgodnie z deklaracją.

Nie wysłałaś jeszcze tego zamówienia. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Oczywiście, że go nie wysłałam, bo termin który zadeklarowałm jeszcze nie nadszedł. A link, który mi Pani podała jest do strony głównej, więc poproszę dobry link @N_Nitka28 .

Kolejne zamówienie mam wysłać przed terminem który zadeklarwałam i znowu nie wyślę jej przed czasem, bo się nie da, pozdrawiam.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wiki0441 

Wszystkie linki możesz samodzielnie znaleźć w naszych artykułach pomocy. W zakładce Skteczność Wysyłki skorzystaj z opcji "WYŁĄCZ DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA".

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@gdvorek z tym samodzielnym szukaniem linków to wcale nie jest takie łatwe, także dziękuje za pomoc. Czy da sie to wyłączyć na stałę?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wiki0441 

Niestety nie. Możesz wyłączyć tę opcję na najbliższe 10 dni. 

W tym artykule możesz dowiedzieć się więcej.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów