anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Deklaracja wysyłki ZNOWU

petinek_pl
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  po raz kolejny pisze w tej sprawie,jestem ignorowana nikt nic nie robi. Pisałam w starym wątku ale nikt nie czyta bo i po co. Więc zakładam nowy. 

znowu ta sama notoryczna sytuacja, zmieniłam czas wysyłki na 2 dni robocze CZYLI ŻE WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK co widać w ofercie. Zrobiłam to z wyprzedzeniem, ponad 2,5 godziny temu a dalej wyświetlacie w ofertach klientom że przewidywana dostawa będzie za 2 dni CZYLI ŻE DOSTAWA BĘDZIE W SOBOTĘ LUB PONIEDZIAŁEK..znowu pretensje będą do mnie i obniżenie jakości i odejmowanie gwiazdek jak nie negatywy. ILE RAZY MAM TO ZGŁASZAĆ??? WIECZNIE WYŚWIETLACIE MI ZŁY CZAS DOSTAWY NAWET JAK ZMIENIAM CZAS WIELE GODZIN WCZEŚNIEJ-wysłałam zdjęcie z 12 rano gdy wpadło zamówienie z deklaracją taką jak poniżej. Teraz wysyłam kolejne zdjęcie już z 17.00 ta sama sytuacja dalej. Już dawno powinno pisać wysyłka w poniedziałek a u klienta we wtorek.

to pisałam rano koło południa- jest 18.00 dalej wpadają zamówienia z deklaracją że mam wysłać paczkę do piątku i dojdzie na poniedziałek..w ofertach pisze,że paczka będzie u klienta w poniedziałek. Dlaczego nikt nie naprawi tego ... systemu, od zmiany czasu wysyłki minęło już ponad 8 godzin a dalej pokazuje moim klientom że jest wysyłka na następny dzięń roboczy...HALO!! aaaa.jpg

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

@TomBanknoter bardzo dobrze napisane, w punkt! Co raz więcej takich klientów, potrafią się kłócić o jeden dzień dostawy.... Jak by koniec świata był. A czym więcej zamówień to więcej problemów z klientami a latem to już w ogóle co roku to samo , ciągle problemy mają latem zauważyłem to od kilka dobrych lat. 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@TomBanknoter problemem jest to, że kupujący oczekują czegoś czego nie ma w umowie

nie ma w niej:

- dostarczenie towaru przed urlopem (sprzedawca ma domyślić się kiedy on jest)

- dostarczenie towaru zaplanowanym montażem (sprzedawca ma domyślić się kiedy on jest)

- dostarczenie towaru do miejsca wakacyjnego pobytu  (sprzedawca ma domyślić się gdzie on jest)

takie akcje to są dodatkowe usługi, nie zawarte w standardowej usłudze dostawy

oznacz moderatorów