Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy ktoś z moderatorów mógłby mi wytłumaczyć, dlaczego w moich ofertach nie są widoczne godziny wysyłki?
Mam ustawiony graniczne godziny zakupu, wysyłka "Natychmiast", sprzedanych kilkaset ofert i wysłanych tego samego dnia, jeśli były kupione przed godziną graniczną (już dawno przekroczyłem limit 10 ofert wysłanych zgodnie z deklaracją), a godzina mimo to nie jest widoczna w ofertach.
Co źle ustawiłem? Proszę o informacje.
@Kropka-41 Aby godzina wysyłki tego samego dnia była widoczna w ofertach, musisz wysyłać minimum 95% zamówień, które klienci złożyli i opłacili do podanej godziny, w ciągu ostatnich 28 dni. Jeśli nie spełnisz tego warunku, godzina wysyłki nie będzie wyświetlana.
Dodatkowo powinieneś ustawić graniczną godzinę zakupu, do której zamówienie musi być złożone, aby mogło być wysłane tego samego dnia. W przypadku wysyłki natychmiastowej, zamówienia złożone przed tą godziną muszą być wysłane do 23:59:59 w dniu zakupu.
Jeśli przekroczyłeś limit 10 ofert wysłanych zgodnie z deklaracją, ale godzina nadal nie jest widoczna, warto sprawdzić, czy spełniasz wymagania dotyczące 95% realizacji zamówień w określonym czasie.
@N_Nitka28 Proszę bardzo, chyba przekroczyłem 95%?
Godzina graniczna jest ustawiona na 14:30, termin wysyłki na "Natychmiast".
Co jest źle ???
@Kropka-41 Dzięki za doprecyzowanie. Weryfikuję Twoją sprawę 😉
@N_Nitka28Nie dostałem odpowiedzi. Co z moją sprawą?
@Kropka-41, aby spełnić warunki wyświetlania godzin granicznych w ofertach, powinieneś wysyłać minimum 95% zamówień, które klienci złożyli i opłacili do podanej godziny, w ciągu ostatnich 28 dni - powinno być co najmniej 10 zamówień zrealizowanych przez zintegrowanych przewoźników, dla których masz ustawioną godzinę wysyłki tego samego dnia.
Nie chodzi tutaj o wszystkie zamówienia, tylko o te, które zostały złożone przed Twoją godziną graniczną - na ten moment zrealizowałeś łącznie 8 zamówień zintegrowanym przewoźnikiem. Te zamówienia były złożone przed Twoją godziną graniczną. Pozostałe (po godzinie granicznej) nie są uwzględniane jako spełniające warunki.
U mnie rowniez podobna sytuacja od 2-3 dni
Jesli tyle osob zglasza ten problem (co znaczy, ze raczej sa doswiadczonymi sprzedawcami), to moze byscie zaczeli szukac powodow po swojej stronie, a nie cytowac formulki?
Wina lezy u Was i albo to naprawcie, albo powiedzcie jasno, ze znowu wprowadzacie jakies dziwne zmiany
nie ustawiaj wysyłki "natychmiast" chyba że wysyłasz jakieś kody mailem.
ustaw wysyłkę 24h, to wystarczy żeby problem zniknął