Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
niestety jakość mojej sprzedaży spadła z powodu spóźnionej wysyłki do -145pkt, ale ostatnie 3 wysyłki były wysłane w czasie i zgodnie z regulaminem. Jakość mojej sprzedaży nie wzrasta, jak mogę sobie z tym poradzić? Dodam że rodzaj wysyłki odbywa się przez "dostawa przez sprzedającego" @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To właśnie przez te dostawę przez sprzedającego. U nich liczą się tylko te wysyłki, które są nadawane przez allegro i te allegrowe z menedżera inpostu. Wszystko inne nawet jak od razu dodasz numer przesyłki to nie liczy się.
żaden kurier nie obsługuje takich towarów jakie sprzedaję, co mogę z tym zrobić? nie mogę nawet wypromować oferty
@meblone_pl Z jakiej formy dostawy korzystasz? Być może ten przewoźnik jest również z nami zintegrowany i możemy pozyskiwać od niego statusy przesyłek.
Dostarczam własnym transportem.
@meblone_pl Przykro mi, ale w takim wypadku nie mamy możliwości śledzenia statusów zamówień.
a więc moja jakość sprzedaży nie wzrośnie? nawet kiedy klienci wystawiają ocenę że wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami?
@meblone_pl powiem Ci więcej, jeśli nadal tak będziesz wysyłać, to jakość twojej sprzedaży spadnie do tego stopnia, że zablokują Ci konto
jeśli tylko jakość to nie ma powodu do niepokoju 😁