Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowano mi konto allegro bez podania przyczyny, ponadto gdy napisalem zgloszenie nadal nie otrzymalem odpowiedzi. Zawieszono moje ogloszenia
Poszukaj dobrze na swojej poczcie lub spamie tam gdzieś powinien być meil od allegro o powodzie blokady .Spróbuj zapytać przez czat tam szybciej powinna przyjść odpowiedź.
@pablojanko otrzymałeś od nas odpowiedź wczoraj o godzinie 14:23. Numer sprawy to 16899957, może to ułatwić odnalezienie wiadomości na Twojej skrzynce odbiorczej.
Aby zweryfikować konto, proszę kieruj się instrukcjami zawartymi w e-mailu.
Może nie być łatwo moje konto też zablokowano i mimo spełnienia wytycznych go nie odblokowano, napisałam już odwołanie. To co wyprawiają pracownicy allegro nie mieści się w głowie.
@TegridyOUTLET Już otrzymałeś odpowiedź od naszego konsultanta w tej sprawie. Rozumiem, że możesz się z nią nie zgadzać. Poczekaj proszę na weryfikację Twojego odwołania.
Mam podobnie. Wiem za co była blokada ale problem się rozwiązał. Jak napisałam do allegro to dostałam szybka odpowiedź że zostało to przekazane do odpowiedniego działu i cisza
@magda5885 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.