Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam taki problem. Mianowicie mam aktywe PayU a mimo to wypłaty sa nieaktywne, jest szary przycisk. Wie ktoś dlaczego nie mogę tych pieniędzy wypłacić?
a przelewy 24 aktywne?
A to muszą być dwa aktywne? Nie może być tylko PayU?
Client:88852723 sprawdź gdzie masz środki payu czy przelewy 24
@Client:88852723, weryfikuję tę sprawę. 🙂
witam mam ten sam problem payu aktywne przelewy24 tez widze pieniądze ale pole do wypłaty jest szare
Mam identyczną sytuację. Payu aktywne środki na payu i szary pasek wypłat
Witam tez nie moge wyplacic srodkow z payu
Mam taki sam problem, jesteście w stanie mi pomóc? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Kesik2553 Wypłaty są wstrzymane w związku z blokadą Twojego konta Allegro. Sprawę blokady wyjaśnisz, pisząc tutaj.
Wielokrotnie pisałam z prośba o pomoc i nigdy nie dostałam odpowiedzi
@Client:88852723 Pieniądze masz w PayU? Jeśli tak, nie musisz aktywować Przelewy24.
Poproś o odblokowanie wypłat tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
@xyz96 Tak pieniądze w PayU mam aktywne. Zaczekam do jutra jak nadal nie będę mógł wypalić to wtedy napisze.
@Client:88852723, powinieneś móc już wypłacić środki.
@mr_oma Tak już mogę wypłacić. Dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam.
Dzień Dobry,
Mam ten sam problem
Proszę bardzo o pomoc!
Mam aktywne Payu i mam dostępne środki na Payu. Ale niestety przycisk wypłaty jest nieaktywny. Jest szary. Nie można nie go kliknąć aby wypłacić
@Platyn69, proszę Cię o cierpliwość, otrzymałam informację, że problem wkrótce zostanie rozwiązany.
Witam, mam ten sam problem, co wcześniejsi użytkownicy, środki są na PayU, mimo to wypłaty są nieaktywne, jest szary przycisk? Proszę o pomoc.
@micmicmichal U Ciebie wypłaty są zwstrzymane w związku z blokadą konta w Allegro. O szczegóły blokady możesz dopytać, pisząc przez ten formularz.
Witam, mam ten sam problem, konto jest odblokowane.