Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam taki problem. Mianowicie mam aktywe PayU a mimo to wypłaty sa nieaktywne, jest szary przycisk. Wie ktoś dlaczego nie mogę tych pieniędzy wypłacić?
@dmpla350 Cześć. Przycisk "wypłać' może być w szarym kolorze, jeśli w danym momencie na saldzie w Allegro Pay nie ma żadnych środków.
Dzień Dobry, mam taki sam problem pole jest wyszarzone, nie mogę wypłacić moich środkiów, problem jest już od bardzo dawna.
@Pawel_Otfinowski Poprosiłam o weryfikację. Odezwę się, kiedy dowiem się więcej.
@Pawel_Otfinowski Dostałam informację, że możesz już zlecić wypłatę środków.
dziękuję, potwierdzam że problem został rozwiązany. dziękuję, pozdrawiam.
Witam,
Proszę o pomoc nie moge wyplacic swoich pieniedzy z PayU Client:119631266 A Mam wpisane swoje dane do konta.
Z powazaniem
Adam P
Mam ten sam problem, jeszcze wczoraj przycisk był aktywny, dziś jest szary.
Mam aktywne Payu, przelewy24 nie.
O co chodzi? Proszę o pomoc.
@CoinDue Czy w zakładce pojawia się jakiś komunikat?
już jest pomarańczowy! moge wyplacić, dzięki!
Witam, u mnie dokładnie ta samą sytuacja. Regularnie korzystam ze sprzedaży i teraz wyskoczył komunikat że nie mogę wypłacić pieniędzy. Co mam teraz zrobić,potwierdziłem przelewem z banku i nadal nic
Witam nie mogę wypłacić środków z Allegro ciagle trwa weryfikacja
@adrian60731 Konsultuję tę sprawę. Gdy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@adrian60731 Dostałam informację, że skonfigurowałeś tylko Przelewy24, natomiast środki masz na saldzie PayU. Musisz wykonać przelew weryfikacyjny do PayU. Możesz to zrobić w tej zakładce.
przelewy weryfikacyjne zrobiłem na payu oraz przelewy 24 i dalej nie mogę wypłacić środków
Dzień dobry, mam ten sam problem - przycisk wypłaty jest wyszarzony pomimo aktywnego PayU i przelewów24.
@antek-116 To blokada wypłat ze względów bezpieczeństwa. Zakończy się sama, ale gdyby jutro przycisk do wypłat nadal był wyszarzony, napisz tu proszę ponownie, wówczas będziemy działać.
Dzień dobry, pomimo pozytywnej weryfikacji wciąż nie mogę wypłacić środków.
@antek-116, powinieneś móc już wypłacić środki. 🙂
Dzień dobry, mam ten sam problem. Nie mogę wypłacić środków. Wszystkie dane są zaktualizowane. Odpowiedzi od Allegro nie otrzymalam
@berbeka1 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.