Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Postępowałam zgodnie z poleceniami ustawień wypłaty środków pieniężnych ze swojego konta. Niby wszystko O.K. ale nadal zakładka wyświetla komunikat "niedostępne" ?!. Co jest nie tak ?.
mam tako samo sytuacię
@herbRogala Czy możesz przesłać mi pełen zrzut Twojego ekranu z tym komunikatem?
Bardzo proszę
Może jeszcze jeden...
@herbRogala dziękuję, ten wystarczy. Czy w ostatnim czasie weryfikowałaś swoje konto? Jeśli tak, to kiedy dokładnie rozpoczęłaś ten proces?
Nie weryfikowałam. Myślałam że proces, zgodnie z poleceniami, jest wystarczający. Sprawdzę w banku historię przelewów weryfikacyjnych i dam znać.
@herbRogala ja też już konsultuję z zespołem status weryfikacji na Twoim koncie, więc wrócę do Ciebie z informacjami.
nie mogę i nie potrafie to allegro powinien wiedziec co tam się dzieje
@client11546 w tym artykule znajdziesz informację jak przeprowadzić weryfikację swojego konta do wypłat w PayU krok po kroku: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-aktywowac-usluge-payu-na...
Postępowałam zgodnie z poleceniami. Chciałam ponownie przesłać weryfikację lecz (niestety) do systemu PayU nie ma dostępu. Coś poszło nie tak jak trzeba.
Dziękuję za pomoc. Trochę nerwów, prób i jakoś się udało. Zrobiłam (choć nie było łatwo) ponowny przelew weryfikacyjny do PayU i się udało. Konto wypłat aktywne.😀
@herbRogala cieszę się, że się udało i polecamy się na przyszłość 🙂 dobrego popołudnia!
ja zrobiłam wszystko co tylko umiałam jeszcze nie mam dostępu payu
@client11546 Sprawdź proszę odpowiedź Moniki w Twoim wątku. "[...] W zakładce Ustawieniach wypłat jest dostępny guzik Przejdź do PayU, w którym powinnaś załączyć dokument tożsamości."
tak wysyłałam kilka ale skanowac nie potrafie jestem już za stara na takie wynalaski co umiałam to wysłałam
@client11546 Nasz doradca skontaktuje się z Tobą w tej sprawie drogą mailową.
to proszę link do doracy
@client11546 Otrzymałaś od nas maila dzisiaj 11.01 o godzinie 19:37.
tak zgadza się bęnde czekac na telefon