anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego niektóre zestawy są wstrzymane

adriansam3
#8 Zapaleniec#

Witam,

Dlaczego niektóre moje zestawy są wstrzymywane a inne są aktywne? Proszę o pomoc

Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@adriansam3 Cześć. 🙂 Chodzi o zestawy produktowe? Podaj konkrety, np. numery ofert 

oznacz moderatorów

adriansam3
#8 Zapaleniec#

Już utworzyłem z powrotem zestaw, ale często się wstrzymuje

koszulka (14305245393) z bluzą (14192024574) w każdym rozmiarze.

oznacz moderatorów

adriansam3
#8 Zapaleniec#

Problem jest wciąż nierozwiązany proszę o pomoc @ko_alka 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@adriansam3 Oferta dotycząca bluzy jest już zakończona. Jeśli w tej chwili problem dotyczy innych ofert, podaj proszę ich numery. Napisz też w którym miejscu widzisz informację o wstrzymaniu zestawu.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

adriansam3
#8 Zapaleniec#

Chodzi o to, że oferta kończy się po jakimś czasie ale podczas wystawiania ofert jest taka opcja czy chcę by oferta została automatycznie utworzona np. po 30 dniach.. Czemu w tym przypadku zestawy się muszą zakończyć również? Co miesiąc lub nawet częściej muszę na nowo ustawiać zestawy?

Jak wchodzę w zakładkę z zestawami to mam wszystkie poszarzone i nieaktualne, po czym klikam którąś z ofert i wyskakuję mi, że sprzedaż jest zakończona, jednocześnie jest już dawno automatycznie nowa utworzona ta sama w asortymencie (bo zaznaczam zawsze tą opcję, by po 30dniach utworzyć nową automatycznie). @nat_not 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@adriansam3 Kiedy kończy się jedna z ofert, zestaw przestaje istnieć. Jednocześnie jeśli oferta wznawia się z nowym numerem, musisz utworzyć nowy zestaw. Taka sytuacja nie jest błędem.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów