Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
mam wystawione 3 produkty na Allegro (nie mówię o Allegro Lokalnie) z tego 2 zawierają słowo "Aurija"
wyszukiwanie
https://allegro.pl/listing?string=aurija
ich W OGÓLE NIE POKAZUJE !
Co to ma być ? Zapłaciłem za co ?
@jacuziel jest tylko schowana, kliknij porównaj 3 oferty i tam ją znajdziesz
to ja wiem. Ale co to jest za schowanie skoro tylko ta jedna, pierwsza oferta wyświetla się jako DODAJ DO KOSZYKA.
Przecież to jest niepoważne. Tzn że co ? Kto pierwszy ten lepszy ? To jakieś nowe zasady handlu !
W handlu NIE, na Allegro TAK, nazywa się to produktyzacja
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ to jest dziadostwo i nic więcej
@jacuziel oferty nie są ukryte - zmieniony został widok listy wyszukiwania z ofertowego na produktowy. W widoku ofertowym widzisz wszystkie oferty, a w widoku produktowym otrzymujesz listę produktów, z której możesz przejść do listy ofert połączonych z danym produktem. Po wybraniu artykułu, który Cię interesuje możesz kliknąć w zakładkę "porównaj X ofert" i wyświetlą się wszystkie oferty danego produktu.
@RaBarbar_ka ja to wiem, Ty to wiesz i On to wie, ale kupujący niekoniecznie😉, dlatego @jacuziel wolałby, aby jego oferta była na wierzchu, a inne były NIEukryte😁
po prostu zeby byly wszystkie widoczne a kupujący mógł z nich wybrać
Co powoduje, że sprzedaje sie tylko ta 1 oferta, która jest tam zakwalifikowana na podst danych z ksiezyca. Z Allegro Lokalnie się nie wyświetla w wyszukiwarce allegro (a raczej niektóre się wyświetlają - czemu?), tutaj tego nie widać. Kto to wymyślił ? Za co ja płacę wystawiając ofertę ? Za to że ktoś ma ją szukać 2 razy ? przecież to jest żałosne !
to jest robienie z kupujących **piiip**ów - pewnie na to zasługują, tak przypuszczam
@jacuziel nie stresuj się tak, były robione testy i im wyszło, że tak jest lepiej, więc od pierwszego weszło w życie i tak już zostanie☹️
wystawiam coś sporadycznie i dawno nie zagladałem ale te zmiany co wprowadzili to jest jakieś kuriozum
Tu nie chodzi żeby oferty twoje były widoczne, widoczne są te co pasuje allegro, ty masz opłacać promować oferty a czy sprzedaż, kogo to obchodzi.
tak to wygląda