anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego wystawiony przeze mnie produkt na Allegro w ogóle nie jest widoczny w wyszukiwarce ?

jacuziel
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

mam wystawione 3 produkty na Allegro (nie mówię o Allegro Lokalnie) z tego 2 zawierają słowo "Aurija"
wyszukiwanie
https://allegro.pl/listing?string=aurija
ich W OGÓLE NIE POKAZUJE !
Co to ma być ? Zapłaciłem za co ?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

alll2.png

@jacuziel jest tylko schowana, kliknij porównaj 3 oferty i tam ją znajdziesz

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

to ja wiem. Ale co to jest za schowanie skoro tylko ta jedna, pierwsza oferta wyświetla się jako DODAJ DO KOSZYKA.
Przecież to jest niepoważne. Tzn że co ? Kto pierwszy ten lepszy ? To jakieś nowe zasady handlu !

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

W handlu NIE, na Allegro TAK, nazywa się to produktyzacja

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@jacuziel oferty nie są ukryte - zmieniony został widok listy wyszukiwania z ofertowego na produktowy. W widoku ofertowym widzisz wszystkie oferty, a w widoku produktowym otrzymujesz listę produktów, z której możesz przejść do listy ofert połączonych z danym produktem. Po wybraniu artykułu, który Cię interesuje możesz kliknąć w zakładkę "porównaj X ofert" i wyświetlą się wszystkie oferty danego produktu.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@RaBarbar_ka  ja to wiem, Ty to wiesz i On to wie, ale kupujący niekoniecznie😉, dlatego  @jacuziel  wolałby, aby jego oferta była na wierzchu, a inne były NIEukryte😁

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

po prostu zeby byly wszystkie widoczne a kupujący mógł z nich wybrać

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

Co powoduje, że sprzedaje sie tylko ta 1 oferta, która jest tam zakwalifikowana na podst danych z ksiezyca. Z Allegro Lokalnie się nie wyświetla w wyszukiwarce allegro (a raczej niektóre się wyświetlają - czemu?), tutaj tego nie widać. Kto to wymyślił ? Za co ja płacę wystawiając ofertę ? Za to że ktoś ma ją szukać 2 razy ? przecież to jest żałosne !

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

to jest robienie z kupujących **piiip**ów - pewnie na to zasługują, tak przypuszczam

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@jacuziel nie stresuj się tak, były robione testy i im wyszło, że tak jest lepiej, więc od pierwszego weszło w życie i tak już zostanie☹️

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

wystawiam coś sporadycznie i dawno nie zagladałem ale te zmiany co wprowadzili to jest jakieś kuriozum

oznacz moderatorów

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

Tu nie chodzi żeby oferty twoje były widoczne, widoczne są te co pasuje allegro, ty masz opłacać promować oferty a czy sprzedaż, kogo to obchodzi.

oznacz moderatorów

jacuziel
#8 Zapaleniec#

tak to wygląda

oznacz moderatorów