Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakie dokładnie zdjęcia dokumentów trzeba dodać przy weryfikacji przelewów 24 i PayU? Bo mija już 6 dzień i dalej nie zostałem zweryfikowany.
Zdjęcia dowodu, ale zapytajmy na jakim etapie to jest: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
No to dodałem a mija 6 dzień i dalej nic
Poczekaj moderacja spojrzy!
@Szymonewgbearh z reguły mają tydzień, a dane konta bankowego - dowodu - konta allegro są takie same ?
@Szymonewgbearh sprawdzimy na jakim etapie jest weryfikacja Twojego konta i jak tylko otrzymam info zwrotne, wrócę do Ciebie tutaj z odpowiedzią.
I jak? Wiadomo coś?
@Szymonewgbearh tak, Twoje środki są na saldzie w PayU natomiast Ty wysłałeś przelew do weryfikacji w Przelewy24. Dlatego, aby poprawnie zweryfikować konto, musisz jeszcze raz wykonać przelew, tym razem do PayU według tej instrukcji.
Zwróć proszę uwagę na to, że dane właściciela konta Allegro i właściciela konta bankowego muszą być takie same (Przelewy24 odnotowały, że przelew, który do nich wysłałeś był wykonany z rachunku bankowego innej osoby).
Właśnie pisałem do pomocy allegro z tym tematem, że konto allegro ma niepoprawne imię i nazwisko i chciałem to zmienić.
Może jest jakaś opcja na wypłatę z rozliczeń? Wtedy usunął bym aktualne konto i stworzył nowe.