Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w temacie przy próbie nadania paczek pojawia nam się komunikat:
Dostawa jutro nie jest dostępna dla tego adresu odbioru
Jesteśmy z Katowic tak wiec nie powinno być problemu?
Dziękuję wam za wskazanie przykładów. Nasz zespół już pracuje nad naprawieniem błędu, który się pojawił. Będę was informować na bieżąco.
Jakieś informacje? To jest przegięcie, żeby w poniedziałek robić takie niespodzianki.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ile to jeszcze potrwa? Awaria jest już od kilku godzin.Za chwilę przyjedzie kurier po paczki.
Kurier pojechał. A etykiet nie udało się wygenerować .Cały czas jest: Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
@bjsklep u mnie to samo, chociaż problem dotyczył tylko 1 przesyłki, więc tym bardziej to dziwne. Reszta poszła bez problemu.
@ROE_AUTO @bjsklep @hdex @harisma_pl Przepraszamy za utrudnienia, możecie już nadać paczki do punktów.
@ko_alka dziękujemy za łaskę możliwości wysyłki.Przeproście klientów, którzy jutro nie otrzymają przesyłek.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dalej nie działa to jak powinno. Kod nieobsługiwany. Kiedy wprowadzicie weryfikację pól wprowadzanych na poziomie sklepu? Paczka: 5fd5df70-da1e-11ee-b90f-d9f0327b2066
@hdex Skonsultowałam tę sprawę i kod został wczoraj wyłączony. W tej sytuacji skontaktuj się z klientem i ustalcie nową metodę dostawy. Przepraszamy za utrudnienia.
Witam. U mnie też komunikat : Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę. Co ciekawe paczki o gabarycie S nadałam, a przy gabarycie M niestety jest problem. Nr zamówienia
U nas to samo. Błąd o treści: Dostawa jutro nie jest dostępna dla tego adresu odbioru.
Przykładowe zamówienia:
6ceda490-d93d-11ee-897f-d39b2dc2398d
87fd8450-d94a-11ee-88d1-93d1e3a5cdcd
50c5c980-d94e-11ee-b909-b7ab8bcd8cc7
U nas dokładnie to samo: Dostawa jutro nie jest dostępna dla tego adresu odbioru.
Numer zamówienia:
Również mamy ten sam problem. Numer zamówienia:
d8e93b70-f0d8-11ee-8d3c-bd05cf063cc8