Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo,
Sprzedałam monitor przez Allegro Smart na allegro lokalnie i zauważyłem informację:
"Jesteś SMART! Sprzedajesz bez kosztów dostawy, niezależnie od rozmiaru paczki."
Niestety, wymiary przesyłki przekraczają maksymalny rozmiar akceptowany przez paczkomaty InPost. W związku z tym chciałbym zapytać, czy w takim przypadku mogę skorzystać z innej metody dostawy, która również nie będzie wiązała się z kosztami dla mnie jako sprzedającego?
Proszę o informację, jak najlepiej postąpić w tej sytuacji, aby dostarczyć produkt zgodnie z zasadami Allegro Smart.
Z góry dziękuję za pomoc i czekam na odpowiedź.
Z poważaniem, @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak, ale wysyłka Smart to Paczkomat i One Box.
Jeśli masz konto zwykłe (nie firmowe) i aktywny pakiet Smart! to każde Twoje ogłoszenie na Allegro Lokalnie z dostawą do Allegro One Box lub Allegro Paczkomaty InPost, oznaczymy jako Smart!
Natomiast jak wysłka innym formą dostawy np, kurier to realizujesz ją samodzielnie.
Musisz nadać przesyłkę na swój koszt - np. kurierem.
Najważniejsze jednak to najpierw skontaktuj się z kupującym i wspólnie ustalcie formę wysyłki.
czy jest jakis sposob umiescic na allegro lokalnie link przesylki (ktore ja organizuje) kurierem ? Zamiast inpost numer przesylki ?
Tak, robisz to na czacie do kupującego, nr i może sobie wówczas ją śledzić.
@Client:110411303 Wystarczy, że podasz kupującemu numer listu przewozowego w wiadomości na czacie.
I
🤣