Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, podczas generowania etykiety DPD do zamówienia nr 79285a60-ae80-11f0-a7e6-e92a69422b4c pojawia się komunikat: Pole "Dane odbiorcy" zawiera błędne dane: Nieprawidłowy kod pocztowy odbiorcy. Napisałam do odbiorcy ponad 2 godziny temu, ale nie odpisuje. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprawdź kod pocztowy na stronie https://www.poczta-polska.pl/znajdz-kod-pocztowy/
@pecela ale to jest paczka na Słowację
@wiki0441 ewentualnie sprawdź czy nie brakuje spacji między kodem a nazwą miejscowości.
@Client:44052296 kod pocztowy i miejscowość są wpisywane w innych polach, więc to nie to. Teoretycznie przy kodzie pocztowym wyświetla się informacja, że cyfry powinny być ciągiem, a wpisane są ze spacją. Niestety usunięcie spacji także nie pomaga.
@wiki0441 spójrz proszę, na dane adresowe. Widzę, że klientka podała podwójny numer domu i mieszkania - możesz spróbować usunąć powtórzenie oraz niepotrzebne spacje.
Jeśli klientka nie odpowie dzisiaj do końca dnia i nie uda Ci się terminowo nadać paczki, to proszę daj znać jutro oraz załącz zrzut ekranu z wiadomością wysłaną do klientki z prośbą o podanie poprawnych danych - na tej podstawie, będziemy mogli wykluczyć zamówienie z jakości Twojej sprzedaży.
@Sa_nova faktycznie numer domu/bloku jest podwójny, skoncentrowałam się na kodzie pocztowy i nie wyłapałam tego. Niestety usunięcie zdublowanych danych niczego nie zmieniło.
@wiki0441 czy możesz pokazać mi zrzut ekranu z poprawionymi danymi?
Dziękujemy @wiki0441, konsultuję Twoją sprawę.
@matt_rose może ukryj dane 🤔
@mdrogeria poproszono mnie o screen z poprawionymi danymi. Jak ukryję dane, to nikt nie sprawdzi, czy coś jeszcze trzeba poprawić 😜
@wiki0441 z Twojej strony wszystko jest w porządku , ale @matt_rose powinien ukryć dane klienta czego do tej pory nie zrobił
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mdrogeria chyba zrobił, bo ja nie mogę otworzyć tego obrazu. A Ty możesz? Ale dobrze, że czuwasz 😉
@wiki0441 tak , ukryty ,a ... pewnie sobie nie pomyślał
@wiki0441 a próbowałeś formy 059 05
@Client:44052296 tak jak piszesz (ze spacją) był oryginalnie, ale pokazuje się komunikat że poprawny format to "99999", ale dzięki za sugestię
Wracam @wiki0441, spróbuj usunąć 0 na początku kodu pocztowego. Daj proszę znać, czy to zadziała.
@matt_rose Niestety, mam komunikat "Kod pocztowy powinien mieć format: 99999"
@Sa_nova wrzucam screen z wczorajszej wiadomości do klientki. Niestety nie udało mi się terminowo wysłać paczki. W ogóle nie udało mi się jej wysłać. Czy mam czekać dalej na jej odpowiedź (jeśli tak, to jak długo), czy mogę już anulować to zamówienie?