Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam
Wczoraj zauważyłam na naszym koncie dodanie produktu, którego nie powinno tam być z uwagi iż produkty obecnie nie ma na hurtowni. Szybko zatem zakończyłam tą aukcję.
Dziś sytuacja się powtórzyła, z tym że dany produkt pojawił się już z innym numerem aukcji.
Jakim cudem i kto wrzuca na nasze konto produkty które nie powinny się tam znaleźć?
Nie są to nasze produkty bo widzę że numery aukcji nie są zgodne z tymi który został do was wysłany poprzez szablon do wielowariantowości gdy go ogarnialiśmy. Poniżej zdjęcia z naszego szablonu oraz naszych aukcji wspomnianego produktu.
Hm, strzelam - BL? lub podobne?
To nie cud tylko reguły zawarte w katalogu produktów oraz tworu o nieziemskiej nazwie "produktyzacja".
@WarsztatNadruku Czy korzystacie z zewnętrznego programu do obsługi sprzedaży w Allegro? Jeśli tak, sprawdźcie ustawienia bezpośrednio w nim. Prawdopodobnie macie zaznaczone ponowne wystawianie.
@nat_not Korzystamy z zewnetrznego programu, ale mamy tam tylko 1 produkt z numerem aukcji, który wskazałam w szablonie. Nie ma możliwości żeby zewnętrzny program dodawałam nam sam od siebie produkty z innymi numerami aukcji bo to ja musiałam je połączyć ręcznie.
Mało tego na hurtowni nie ma obecnie tych koszulek więc tym bardziej nie mogły się nagle same aukcje stworzyć i wystawić.
@WarsztatNadruku Sprawdziłam kilka ofert, których numery są widoczne na zrzucie. Mają zaznaczoną opcję automatycznego wznawiania. Musisz ją wyłączyć, jeśli oferty nie mają się wystawiać ponownie.