anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwna sytuacja z produktami

WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam 

Wczoraj zauważyłam na naszym koncie dodanie produktu, którego nie powinno tam być z uwagi iż produkty obecnie nie ma na hurtowni. Szybko zatem zakończyłam tą aukcję. 

Dziś sytuacja się powtórzyła, z tym że dany produkt pojawił się już z innym numerem aukcji. 

Jakim cudem i kto wrzuca na nasze konto produkty które nie powinny się tam znaleźć?

Nie są to nasze produkty bo widzę że numery aukcji nie są zgodne z tymi który został do was wysłany poprzez szablon do wielowariantowości gdy go ogarnialiśmy.  Poniżej zdjęcia z naszego szablonu oraz naszych aukcji wspomnianego produktu.

Zrzut ekranu 2024-03-12 o 17.35.34.pngZrzut ekranu 2024-03-12 o 17.36.08.png 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

g_rajnert
#12 Orędownik#

Hm, strzelam - BL? lub podobne?

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

To nie cud tylko reguły zawarte w katalogu produktów oraz tworu o nieziemskiej nazwie "produktyzacja".

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Czy korzystacie z zewnętrznego programu do obsługi sprzedaży w Allegro? Jeśli tak, sprawdźcie ustawienia bezpośrednio w nim. Prawdopodobnie macie zaznaczone ponowne wystawianie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@nat_not   Korzystamy z zewnetrznego programu, ale mamy tam tylko 1 produkt z numerem aukcji, który wskazałam w szablonie. Nie ma możliwości żeby zewnętrzny program dodawałam nam sam od siebie produkty z innymi numerami aukcji bo to ja musiałam je połączyć ręcznie.

Mało tego na hurtowni nie ma obecnie tych koszulek więc tym bardziej nie mogły się nagle same aukcje stworzyć i wystawić. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Sprawdziłam kilka ofert, których numery są widoczne na zrzucie. Mają zaznaczoną opcję automatycznego wznawiania. Musisz ją wyłączyć, jeśli oferty nie mają się wystawiać ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów