Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy Wam też dzisiaj nie działa e-nadawca poczty ?
mi do tej chwili nie pobiera przesyłek do inportu z 4 i 5.06
ale jak ustawić datę w EN?
@kostas11 czy EN wstawił Wam automatycznie numery nadanych przesyłek ? Bo u nas niby wszystko poszło i w systemie pocztowym nadane natomiast numery w zamówieniach allegro nie uzupełnione i zamówienia nadal są jako nowe.
Nie wiem czy skopiować je ręcznie czy jeszcze czekać
@_Likos_ jeszcze zbioru nie wysyłałem na pocztę więc nie wiem 😞
@kostas11 mu juz zamkneliśmy, kurier odebrał ( rzeczywiście czekali z odbiorami aż system ruszy). Ale póki co nie mamy skopiowanych numerów do allegro i zamówienia wiszą juz od ok 40-50 minut od zamkniecia zbioru.
No nic poczekam do 17-18 jesli sie nie skopiują automatycznie to zrobie to ręcznie
Przecież allegro ma na to wywalone.
UWAGA!!!
U nas zaczęło działać! Pobrało, zaimportowało, drukujemy listy.
U nas zaciąga/importuje tylko do 20/05/2023 paczki...
Jak działa, to lecę spowrotem do pracy 🚶:płeć_żeńska:🙂
U mnie działa, ale nie pobiera zdarzeń/paczek z Allegro.
Mi działa, ale nie pobiera paczek z Allegro
Nadawanie ruszyło, ale mam bardzo dziwną sytuację- w szczegółach zamówienia jest dodany jakiś numer przesyłki - nie mam do niego etykiety i nie widzę gdzie ją utworzono
W tym momencie importują się nam tylko przesyłki z dzisiaj. Te z poprzednich dni (weekendowe) nie są widoczne. Można je chyba wygenerować ręcznie i jest widoczne oznaczenie SMART.
Witam. Dzisiaj pobrało mi tylko przesyłki z 05.06.23 z popołudnia. Brak z 04.06.23. Jak można zrobić to ręcznie?
Przed chwilą zainportowałem przesyłki zaległe z weekendowych dni. Wcześniej oznaczałem po zakupie status " w realizacji". Dzisiaj dla tamtych zakupów przestawiłem na " nowy" i od razu e-nadawca wychwycił i inport przesyłek udał się.