Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy Wam też dzisiaj nie działa e-nadawca poczty ?
Potwierdzam, u mnie też nie działa.
też
U mnie tak samo...
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ HALLO!! odświeżenie tokenu nie pomaga , funkcje EN działają , brak możliwości importu , nie zapisuje przesyłek ,,smart ,, wprowadzonych z palca , przesyłka bez smarta wprowadzona ręcznie została prawidłowo zapisana ..... podejrzewam awarię ze strony allegro.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ przy próbie zapisania przesyłki ze smartem wyskakuje komunikat jak poniżej
U nas nawet na stronę e-nadawcy nie da się wejść, cały czas błąd "nie udało się znaleźć strony".
@bizze_pl wchodzę bez problemu , wszystkie funkcje chodzą , ale nie pobiera danych z allegro .
to samo
@bizze_pl @mdrogeria @zagano44 @Ksiazki_Kropka
Wiemy o tym problemie. Pojawił się wczoraj późnym wieczorem. Jest to błąd po stronie przewoźnika. W tej chwili nie mamy informacji kiedy funkcje narzędzia Poczty Polskiej zostaną przywrócone.
AKTUALIZACJA: Problemy występowały od 4 czerwca od 23:35 do 5 czerwca do 12:30.
To może uprzedzi Allegro Kupujących o problemie - bo tradycyjnie oceny nam polecą w dół
Nie moge nadać 2 paczek na Poczte, czy tylko u mnie jest tak?
Temat niżej - wszyscy mają ten problem. Od wczoraj nie hula pocztex.
To niedobrze, a nawet bardzo niedobrze .
coś robią , w tej chwili wyłączyli EN
EN działa ale dalej nie importuje
witam od rana nie możemy wygenerować etykiet poczta polska elektroniczny nadawca ściąga zamówienia ale niestety nie widać nowych problem występuje od 7 występuje u kogoś jeszcze taki problem
tak, problem występuje od wczoraj wieczorem
Za godzine mamy kuriera z poczty po paczki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy juz coś wiadomo ? czy mamy już zaczac wysyłać maile do klientów że z powodu awarii nie wyślemy dziś przesyłek ?
I co będzie w takim wypadku ze statystykami ?
@_Likos_ dostałem odpowiedź od opiekuna:
Dzień Dobry,
Niestety nie podano konkretnej godziny przywrócenia funkcjonalności, cały czas trwają prace naprawcze.
Pozdrawiam
J..... S....
Stanowisko ds. Sprzedaży
Dział Sprzedaży Biznesowej
Region Sieci w Szczecinie