Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy Wam też dzisiaj nie działa e-nadawca poczty ?
@kostas11 tak ja od swojego handlowca tez tyle wiem że "jak będzie to będzie na razie nie wiadomo" tylko nie wiem co ze statystykami wysyłek w związku z tym 😞
Miałem nadzieje że allegro ma jekieś swoje kanały.....
@_Likos_ myślę że wiedzą tyle co my, jak by ktoś na poczcie wiedział ile to zajmie to i allegro i my byśmy wiedzieli i pewnie był by komunikat na stronie 🙂
A co ze statystykami, pewnie trzeba będzie pisać do allegro ręcznie z prośbą o wykluczenie tych paczek 😞
Tak informacyjnie, obecnie trwa atak hackerski D dos na Pocztę Polską, także musimy czekać.
Dzień dobry,
Może by tak allegro poinformowało wszystkich klientów wybierających opcję dostawy Pocztexem, że w dniu dzisiejszym paczki nie zostaną nadane ze względu na awarię bo sprzedawcom to tak nie za bardzo będą wierzyć 😉
Pozdrawiam
jestem za.
Tak informacyjnie, obecnie trwa atak hackerski Ddos na Pocztę Polską, także musimy czekać.
Skąd masz takie informacje?
@ROE_AUTO mamy godzinę 12 a poczta czynna przeważnie do 20 więc bez stresu, pracują i jak znam życie 13 - 14 będzie śmigać jak nowe 😄
Co ma godzina działania do wysyłki? Myślisz, że ktoś o 20 wysyła paczki? Przeważnie z oddziału odbierane są o 15:30.
@Nada_brand ale przynajmniej nadasz, sprawa losowa więc można się poświęcić dla dobra swojego i klienta, u mnie o 15 wychodzą i o 19 🙂
@Nada_brand frachty z większych placówek odjeżdzają 20-22 . Jeśłi naprawią po południu takze myśle nadać i zawieźć na oddział. Póki co czekamy 😞
@_Likos_ już jest komunikat w zakładce kontakt co by sprzedawcy nie pisali do allegro 🙂
ale kupujący nie mają żadnej informacji
@_Likos_ @serwis-texas @mdrogeria poszło właśnie wydrukowałem etykiety 😄
@kostas11 nas zalogowało zaczynamy pobieranie. Jełsi sie uda byłoby super
Potwierdzam. Dzięki 🙂
a mi zaimportowało tylko część - nie ma z 2 i 3.06
kolejne importy nie pobrały nadal
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy ktoś pomoże? mam przesyłki z 4 i 5.06 nadal nie pobiera z 2 i 3,06