otrzymałem taką informację
Dzień dobry (edytowane)
zbliża się termin Twojej płatności. Nie czekaj i ureguluj swój rachunek już teraz.
Do tej pory nie otrzymaliśmy wpłaty za Twój rachunek. Opłać go jak najszybciej, aby zdążyć przed wymaganym terminem płatności.
allegro.pl
Kwota: -75,69 zł
Termin płatności:14 cze 2026
Zapłać
Na uregulowanie rachunku masz czas najpóźniej do 14 dnia miesiąca po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego. Okres rozliczeniowy to jeden pełny miesiąc.
Pozdrawiamy
Zespół Allegro
Wiadomość wysłana przez Allegro do (edytowane)
Dodatkowe informacje
Automatycznie pobieramy pieniądze za nasze usługi na wszystkich kontach firmowych.
Zanim zapłacisz rachunek, sprawdź swoje bieżące saldo w zakładce Rozliczenia z Allegro. Gdy automatycznie pobierzemy:
całość należności – faktura będzie opłacona i nie musisz już rozliczać się z nami za dany miesiąc
część należności – musisz zapłacić kwotę, którą podaliśmy na fakturze w polu Razem kwota do zapłaty.
Wszystkie informacje, których potrzebujesz do zrobienia przelewu, znajdziesz w zakładce Rozliczenia z Allegro.
Jeśli dostajesz faktury elektroniczne, o jej wystawieniu damy Ci znać w osobnym mejlu.
W zakładce Podsumowanie kosztów znajdziesz informacje na temat poniesionych przez Ciebie kosztów dla konta, jak i dla oferty. Dzięki temu możesz kontrolować koszty swojej sprzedaży.
Masz pytania? Skorzystaj z Pomocy Allegro
Pobierz aplikację Allegro, kupuj gdziekolwiek jesteś
Polub nas na social media i bądź na bieżąco z najlepszymi ofertami
Każdy e-mail od Allegro zawiera Twoje imię, nazwisko i login (jeśli masz je w swoim koncie). Jeśli podejrzewasz, że e-mail jest fałszywy, skontaktuj się z nami. Więcej informacji znajdziesz w centrum bezpieczeństwa Allegro.
Wiadomość została wysłana automatycznie, dlatego na nią nie odpowiadaj. Jeśli chcesz z nami porozmawiać, skorzystaj ze strony kontaktowej.
Allegro sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Wierzbięcice 1B, 61-569 Poznań, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000635012, kapitał zakładowy: 40 000 000 złotych, posiadająca numer identyfikacji podatkowej NIP 525-26-74-798, REGON 365331553
chciałbym sie dowiedzieć co to za rachunek albo czy tu nie ma jakiejś kombinacji czyli ktoś chce się dostać do mojego konta??? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@grzegorzk1969 Wiadomość z 12 czerwca jest wysyła przez nas. Na swoim koncie w zakładce Rozliczenia z Allegro znajdziesz informacje na temat opłat i będziesz mógł je uregulować.
Sprawdziłam, że jest to opłata transakcyjna z Allegro Lokalnie oraz zaakceptowany wniosek Allegro Ochrona Kupujących z doliczeniem do Twojego billingu. W tej sprawie powinieneś mieć wiadomość z 23 maja.
Rozumiem że muszę zapłacić . Na jekie konto. Tylko że ja się obawiam że to może być fałszywa wiadomość. i ktoś może włąmać się na moje konto.
@grzegorzk1969 Przejdź do zakładki, którą wskazała Sandra. W niej będziesz mógł opłacić rachunek Allegro.