Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@franiosklep zgłoszenie wykluczenia jest możliwe tylko przez kontakt z Doradcą za pomocą np. formularza, czy innych kanałów kontaktu albo tutaj na forum. Nie ma możliwości zgłoszenia ich bezpośrednio.
Jeśli chcesz, abyśmy wykluczyli zamówienia z jakości Twojej sprzedaży, podaj proszę ich numer i napisz, dlaczego Twoim zdaniem powinny zostać wykluczone.
11609010-32f6-11f0-83a3-4de9ac3b0de7 jest to numer zamówienia które zostało wczoraj nadane w paczkomacie przed godziną graniczną, niestety nie zostało odebrane przez kuriera
@franiosklep sprawdziłam i to zamówienie zostało już wykluczone z jakości Twojej sprzedaży 🙂
dziękuje 🙂
kolejne minusowe punkty w panelu jakości sprzedaży za szybkość i wysyłkę w terminie mimo, że wysyłamy zgodnie z deklaracją :((( @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@franiosklep może do paczkomatu wrzucasz w terminie, ale kurier paczki odbiera na drugi dzień🤔
gdzie mam to zgłaszać???
@franiosklep tak jak napisałam tutaj, możesz ro zgłaszać za pomocą formularza lub innych kanałów albo tutaj na forum.
Podaj proszę numery zamówień.
kolejny dzień, kolejne minusowe punkty??? przesyłki miały być wykluczone z jakości sprzedaży
Proszę o wykluczenie moje zamówienia:
@pkgroup kupujący nie wybiera punktu nadania przesyłki.
Podjazd kuriera jest ustalony na dzisiaj, ta przesyłka nie wpływa jeszcze na jakość sprzedaży, ponieważ nie jest opóźniona, nie możemy jej wykluczyć.
pomyłka, chodziło o punkt odbioru
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawc%C3%B3w/pole-quot-punkt-odbioru-quot-zawi...
tutaj jest wszystko
@pkgroup ok, teraz wszystko jasne, jednak i tak zamówienie możemy wykluczyć z jakości, dopiero gdy będzie opóźnione, czyli jutro. Będę o tym pamiętać i dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie.
rozumiem, dziękuję
@pkgroup sprawdziłam to zamówienie i nie jest opóźnione, nie wpływa negatywnie na jakość sprzedaży, więc nie zgłaszam go do wykluczenia 🙂