anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie mogę zgłaszać bezpośrednio przesyłki do wykluczeń z jakości spzedaży ???

franiosklep
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@franiosklep zgłoszenie wykluczenia jest możliwe tylko przez kontakt z Doradcą za pomocą np. formularza, czy innych kanałów kontaktu albo tutaj na forum. Nie ma możliwości zgłoszenia ich bezpośrednio. 
Jeśli chcesz, abyśmy wykluczyli zamówienia z jakości Twojej sprzedaży, podaj proszę ich numer i napisz, dlaczego Twoim zdaniem powinny zostać wykluczone. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

franiosklep
#9 Pomysłodawca#

11609010-32f6-11f0-83a3-4de9ac3b0de7    jest to numer zamówienia które zostało wczoraj nadane w paczkomacie przed godziną graniczną, niestety nie zostało odebrane przez kuriera

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@franiosklep sprawdziłam i to zamówienie zostało już wykluczone z jakości Twojej sprzedaży 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

franiosklep
#9 Pomysłodawca#

dziękuje 🙂

oznacz moderatorów

franiosklep
#9 Pomysłodawca#

kolejne minusowe punkty w panelu jakości sprzedaży za szybkość i wysyłkę w terminie mimo, że wysyłamy zgodnie z deklaracją :((( @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@franiosklep  może do paczkomatu wrzucasz w terminie, ale kurier paczki odbiera na drugi dzień🤔

oznacz moderatorów

franiosklep
#9 Pomysłodawca#

gdzie mam to zgłaszać???

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@franiosklep tak jak napisałam tutaj, możesz ro zgłaszać za pomocą formularza lub innych kanałów albo tutaj na forum. 
Podaj proszę numery zamówień. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

franiosklep
#9 Pomysłodawca#

kolejny dzień, kolejne minusowe punkty??? przesyłki miały być wykluczone z jakości sprzedaży

oznacz moderatorów

pkgroup
#9 Pomysłodawca#

Proszę o wykluczenie moje zamówienia: 

f001de30-3159-11f0-b326-f90c471df0c0

Wybrany przez kupującego punkt nadania przesyłki był nieaktywny
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pkgroup kupujący nie wybiera punktu nadania przesyłki. 
Podjazd kuriera jest ustalony na dzisiaj, ta przesyłka nie wpływa jeszcze na jakość sprzedaży, ponieważ nie jest opóźniona, nie możemy jej wykluczyć. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pkgroup
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pkgroup ok, teraz wszystko jasne, jednak i tak zamówienie możemy wykluczyć z jakości, dopiero gdy będzie opóźnione, czyli jutro. Będę o tym pamiętać i dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pkgroup
#9 Pomysłodawca#

rozumiem, dziękuję

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pkgroup sprawdziłam to zamówienie i nie jest opóźnione, nie wpływa negatywnie na jakość sprzedaży, więc nie zgłaszam go do wykluczenia 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów