anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Godziny zamawiania podjazdu ORLEN dla 22-400

MAMY ROZWIĄZANIE!
pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Próbowałem dzisiaj ok. 13:07 zamówić podjazd kuriera ORLEN Paczka na dziś jako, że według strony można zamawiać jeszcze do 13:15, niespodzianka mogłem wybrać tylko 26.02. To jednak można tylko do 13 czy tam której?  Czy Allegro ma nieco wcześniejszą godzinę by to przesłać do Orlenu na czas? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  według https://help.allegro.com/pl/sell/a/godziny-graniczne-nadawania-przesylek-dla-wybranych-przewoznikow-... to jak klikam w orlen to jest 13:1560.jpg61.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pwhydromet informacje o dostepności kurierów otrzymujemy od przewoźników. Może zdarzyć się tak, że w danym dniu nawet przed godziną podaną na stronie przewoźnika, zamówienie podjazdu na ten dzień nie będzie już możliwe. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Huh... co w takim razie jakby ktoś miał Żabkową (orlen do żabki) przesyłkę, która ma wyjechać dzisiaj? Nic z tym nie zrobi czy je można w jakichś tam punktach nadawać? 

+ Może przydałaby się taka uwaga gdzieś i w tych informacjach na Allegro o tym? ( Chyba, że gdzieś jest a nie widziałem ) taka sugestia dla sprzedawców by sprawdzali dostępne podjazdy wcześniej.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pwhydromet takie przesyłki można nadać też w punktach partnerskich ORLEN (innych niż Żabka), ich listę można wyszukać tutaj (trzeba zazanczyć Allegro Delivery, Orlen paczka, punkt). 
Dziękuję za sugestię dodania informacji, skieruję ją do zespołu Wysyłam z Allegro. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów