Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ile maksymalnie może trwać weryfikacja wypłat PayU? Zweryfikowałem ja 10.07 (9 dni temu), wysyłając kwotę 1.01zl na podany rachunek która zdążyła już do mnie wrócić, a Allegro pokazuje mi, ze wciąż trwa weryfikacja. Kwotę przesyłałem jeszcze kilka razy w odstępach kilku dni, aby potwierdzić ze na pewno doszło. Dziwie się, bo chciałem zmienić rachunek na który maja przychodzić wypłaty, a podobno miało trwać do 3 dni. Mam nadzieje ze nie przeszkadzam oznaczając moderatorów, pozdrawiam.
@xKarol2137 Jeżeli dane osobowe konta bankowego nie będą takie same, jak dane konta Allegro, weryfikacje się nie powiedzie. Sprawdź też pocztę, czy PayU nie wymaga od Ciebie dosłania dodatkowych dokumentów.
A w jaki sposób mogę ponownie przeprowadzić weryfikacje? Status to wciąż "W trakcie weryfikacji", wiec nawet nie mogę zmienić rachunku póki nie zostanie zaakceptowane/odrzucone 😕
@xKarol2137 Tak jak za pierwszym razem. Kliknij "zmień" przy rachunku bankowym, wpisz własny i wyślij przelew. Jeśli nie możesz zmienić, napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Weryfikacja wypłat PayU trwa do 3 dni roboczych, przy czym dane osobowe konta bankowego i dane z konta Allegro muszą się zgadzać. Dostaliśmy od operatora informację, że rachunek bankowy jest zarejestrowany na inną osobę, niż właściciel konta Allegro.
W takim wypadku moglibyście to odrzucić? Chciałbym ponownie zmienić do starego rachunku wypłat, lecz nie mogę tego zrobić przez to ze status to wciąż "W trakcie weryfikacji".
@xKarol2137 na Twoim koncie powinna pojawić się już możliwość wykonania przelewu weryfikacyjnego ponownie. Ważne, aby dane z rachunku były zgodne z danymi na koncie Allegro.
Wciąż nic z tego 😞
Popatrzę jeszcze, na razie zamykam posta bo otrzymałem odpowiedz na pytanie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia