Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/oferta/sol-de-janeiro-cheirosa-76-mgielka-do-ciala-i-wlosow-30ml-17340554161
Miniaturka podpięta pod pełnowymiarowy produkt, zgłaszałam kilkanaście razy, wciąż wisi. Mam rozumieć, że to jest zgodne z regulaminem i zamiast kupować kody EAN można tak robić?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Health___Beauty masz rację, ta oferta nie powinna być połączona z produktem, poprosiłam o odłączenie, wrócę jeszcze z potwierdzeniem.
@la_nika dziękuję, pytanie po co jest ta opcja zgłaszania ofert błędnie połączonych z produktem? Zgłaszałam naprawdę kilkanaście razy na przestrzeni ostatnich 2 tygodni i zero reakcji. Zresztą dotyczy to nie tylko tej oferty ale też wielu innych - sprzedawcom nie chce się tworzyć nowych produktów więc się podpinają pod coś podobnego.
@Health___Beauty "ile razy można zgłaszać ofertę błędnie połączoną z produktem" - nie ma dokładnie określonej ilości, można to robić w nieskończoność, pozwalam.
@Health___Beauty ta opcja zazwyczaj działa, sama z niej korzystam i oferty są rozłączane.
Nie potrafię wskazać, co nie zadziałało w tym przypadku, gdyby takie sytuacje się powtórzyły i zgłoszenie z poziomu oferty nie zadziałało, poproszę o informację. Każdy taki przypadek zgłaszamy, więc zespół zajmujący się Katalogiem produktów może działać oraz zweryfikować wewnętrznie, dlaczego zgłoszenie nie przyniosło rezultatu.
https://allegro.pl/oferta/erborian-au-ginseng-krem-bb-spf-20-nude-15ml-14998230128
3 różne kolory kremu podpięte pod jeden produkt
@Health___Beauty dziękuję! Zgłosiłam to.
@la_nika Monika, muszę Cię zmartwić, z mojego doświadczenia wynika raczej iż ta opcja nie działa...
@pinsplash poproszę o zgłoszenia, jeśli mimo zgłoszenia oferty nie są odpięte. W pierwszej kolejności jednak takie zgłoszenie powinno zostać wysłane z poziomu oferty.
@Health___Beauty oferta z mniejszą pojemnością mgiełki jest już odłączona.