Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ loguje się do konta Allegro tylko i wyłącznie z jednego telefonu i zauważyłem że jestem zalogowany z mojego telefonu i mi że jest napisane nieznane urządzenie wylogowałem to nieznane urządzenie zmieniłem hasło a następnego dnia znowu pojawiło się to nieznane urządzenie czy mam się czegoś obawiać
@werach1 czy możesz przesłać nam zdjęcie lub zrzut tego komunikatu? Sprawdzimy to, ale muszę wiedzieć o jakie urządzenia dokładnie chodzi.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ loguje się do konta Allegro tylko i wyłącznie z jednego telefonu i zauważyłem że jestem zalogowany z mojego telefonu i mi że jest napisane nieznane urządzenie wylogowałem to nieznane urządzenie zmieniłem hasło a następnego dnia znowu pojawiło się to nieznane urządzenie czy mam się czegoś obawiać
Za pierwszym razem nie było literki k tylko napis nieznane urządzenie
Zmieniłem hasło i dalej się pojawia
Zawsze tak będzie jak się wylogujesz i zalogujesz od nowa. A szczególnie jak czyścisz pliki.
Twoj produkt znalazl nabywce! Otrzymac platnosc i etykiete: https://site.tlccover.com/s/qqNNC A to jest z Allegro bo od tego zaczęły się moje podejrzenia. Niestety wszedłem w ten link
@werach1 to próba wyłudzenia danych.
To nie jest od allegro . Tak działają oszuści którzy chcą wyłudzić dane i dostęp do Twojego konta.
@werach1 poprosiłam Dział bezpieczeństwa o sprawdzenie Twojego konta i nie doszło na nim do włamania. Samo kliknięcie podejrzanego linka nie oznacza jeszcze, że na konto ktoś się włamał.